Alex Shearer: Felhővadászok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Alex Shearer Felhővadászok gyermekirodalom gyermekkönyv Kolibri Kiadó
Alex Shearer: Felhővadászok

Alex Shearer: Felhővadászok

2016 Alex Shearer Felhővadászok gyermekirodalom gyermekkönyv Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Április 8-án a Blogturné Klub három bloggere igazi kalandra indul a Kolibri Kiadó jóvoltából. Úticélunk a felhők világa - szárnyalunk majd az égi lények és lebegő szigetek közöttük, alattunk a Nap, fölöttünk a végtelen, mellettünk a Felhővadászok! Nem semmi utazás lesz, tarts velünk Te is. És ha ügyesen vadászol, a könyv egy példányát is megnyerheted!



Kiadó: Kolibri
Fordító: Pék Zoltán
ISBN: 9786155450334
Oldalszám: 288
Műfaj: Gyerekkönyv
Valahol ebben a hatalmas, csodálatos szigetvilágban egy kis hajó kereskedik, felhőket keres, levadássza őket, kondenzálja, aztán eladja a vizet. Van egy lány a fedélzeten, akinek szénfekete a haja, gyönyörű barna a bőre, és két mély heg fut a szeme alól a szájáig. Az ember azt hinné, a hegtől kevésbé szép, de nem. Sőt még szebbé és titokzatosabbá teszi…
Christien világában szinte alig van víz. Nincsenek sem óceánok, sem kontinensek, csak sok ezer levegőben lebegő sziget. Utazni és világot látni csak a legbátrabbak mernek. Ők a felhővadászok.
Alex Shearer Skócia északi részén, Wickben született. Pályáját forgatókönyvíróként kezdte, majd gyerekkönyvszerzőként vált még ismertebbé. Regényeiből filmek és tévésorozatok készültek. Könyveit több nyelvre lefordították.

  http://www.libri.hu/konyv/alex_shearer.felhovadaszok.html




Nyereményjáték

A Felhővadászok játékunkban könnyű dolgotok lesz!
Minden állomáson találtok egy rövid leírást egy vízi élőlényről, melynek égi párját megtalálhatjátok a könyvben. Nincs más dolgotok, mint kitalálni, milyen élőlényről van szó, és beírni a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba.
Ha ügyesek vagytok, Tiétek lehet a könyv egy példánya.


Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway
 

A turné állomásai


0 Reviews:

Post Your Review