Diana Gabaldon: Outlander 3 - Az utazó I-II. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Arany Pöttyös Diana Gabaldon Fantasy Könyvmolyképző Kiadó történelmi romantikus
Diana Gabaldon: Outlander 3 - Az utazó I-II.

Diana Gabaldon: Outlander 3 - Az utazó I-II.

Arany Pöttyös Diana Gabaldon Fantasy Könyvmolyképző Kiadó történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Folytatódik Claire és Jamie története!
Áprilisban a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából jelenik meg a sokak által várva várt Outlander sorozat harmadik kötete, Az utazó! Kíváncsi vagy mi történik Claire-el és Jamie-vel? - Ne hagyd ki a turnét!
Négy állomáson, négy blogger teszi közzé bejegyzéseit és ahogyan már megszokhattátok, sok érdekes információ mellett akár nyerhettek is egy példányt!

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Szujer Orsolya, Károlyi Eszter
Megjelenés: 2016.04.21
Műfaj: történelmi romantikus, fantasy

A nagy sikerű sorozat harmadik kötete nemcsak az időben repít vissza, de távoli, egzotikus tájakra is elvezet bennünket.
Kétszáz évvel korábban történt szenvedélyes találkozásukkor a halálra szánt Jamie Fraser végül lovagiasan visszaküldte a gyermekével várandós Claire-t a saját idejébe, mert meggyőződése volt, hogy el fog esni az 1746-os véres cullodeni csatában.
Lányuk mostanra felnőtt, és Claire megtudja, hogy Jamie túlélte a csatát. Visszavágyik hát az idő szakadékán keresztül, hogy újra megkeresse a férfit, akit soha nem tudott elfelejteni, és a sorsot, amit soha nem tudott figyelmen kívül hagyni…




Nyereményjáték


Kalandozz a szereplők világában te is! - Mostani játékban a sorozatot hívtuk segítségül. Lehet, hogy hallottatok már róla, de a Starz most vetíti a második szériát, s ennek örömére, minden állomáson találtok egy karaktert, akik a sorozatból lettek kiválasztva és nem látható az arcuk. Nektek ki kell találnotok, kinek az arca hiányzik és a megfejtésbe a karakter pontos nevét kell beírni.
A helyesen válaszolók között egy darab nyereménykönyvet sorsolunk ki.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.
A turné állomásai:

04.19 Insane Life
04.20 Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review