Mary Jo Putney - Fekete özvegy - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
General Press történelmi romantikus
Mary Jo Putney - Fekete özvegy

Mary Jo Putney - Fekete özvegy

General Press történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A General Press kiadó jóvoltából jelent meg Mary Jo Putney következő könyve, amely az Elveszett lordok sorozat hetedik kötete.
Mostani turnénkon négy állomáson ismerhetitek meg a könyvet és kalandozhattok velünk. Sőt, ha játszotok, tiétek lehet az egyik példány belőle!


Kiadó: General Press
Fordító: Hajnal Gabriella
Megjelenés: 2016.
Műfaj: történelmi romantikus

Daniel Herbert egy londoni estélyen pillantja meg Jessie Kelhamet. A koromfekete, visszafogott báli ruha ellenére Jessie pillantásában valami sokat sejtetőt és valami ismerőset vél felfedezni. Találkoztak már vajon korábban is?
Az asszonyt rögtön a szájára veszi a város: karikatúra készül róla, amint halálos csókú özvegyként új áldozatra vadászik. Daniel nem tudja, hogyan viszonyuljon Jessie-hez, vonzza, ugyanakkor tart is tőle, úgy érzi, nem hozzá való. És bár a legszívesebben visszamenekülne orvosi hivatása védőbástyái mögé, úgy dönt, az összes kockázatot vállalva szívét adja a nőnek.
Maga sem tudja azonban mi vár rá: újabb és újabb titkok tárulnak fel Jessie korábbi életéből, a múlt árnyai mindig az asszony után nyúlnak. Lehet-e egyáltalán esélyük így a boldogságra?

Mary Jo Putney regénye finoman és érzékenyen ábrázolja azt, hogy két óvatos, a múltban sokat szenvedett ember is képes az újrakezdésre, és a régi fájdalmakat leküzdve boldog szövetségben élhet.Nyereményjáték


Az Elveszett Lordoknak immár ez a hetedik kötete, mostani játék is ehhez fog kapcsolódni.
Minden állomáson találhattok egy idézetet, ami a sorozat másik köteteiből származik, nektek pedig az a feladatotok, hogy kitaláljátok melyik kötetből idézünk.


Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

04.07 Deszy könyvajánlója
04.10 Kristina blogja
04.13 Szembetűnő 
04.16 Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review