Sophie Jackson: Egy font hús - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Libri kiadó romantikus Sophie Jackson
Sophie Jackson: Egy font hús

Sophie Jackson: Egy font hús

Libri kiadó romantikus Sophie Jackson
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Idén áprilisban hazánkban is megjelent Sophie Jackson első regénye, az Egy font hús, a Libri Kiadó gondozásában. A Blogturné Klub négy bloggere vállalkozott rá, hogy bemutatja nektek Carter és Kat történetét, akik nem mindennapi helyzetben találkoznak, majd szeretnek egymásba, miközben úgy tűnik, mintha az egész világ összeesküdött volna ellenük. Érzelmes és magával ragadó regényről van szó, amit érdemes olvasni. Tartsatok velünk április 27-e és május 3-a között, és játszatok velünk! A nyerményjátékban résztvevők között három példányt sorsolunk ki a könyvből.
Kiadó: Libri
Fordító: Lukács Andrea
Oldalszám:528

Wes Carter vérbeli nehézfiú. Az Arthur Kill Büntetés-Végrehajtási Intézet fegyenceként három éve ül kokainbirtoklásért. Tartozott valakinek, és a tartozása fejében vállalta a büntetést. Látszólag kemény, mint a beton, és hideg, mint a vas, ami elválasztja a külvilágtól. Gyönyörű, veszélyes, titokzatos és okos. Carter 16 éve (pontosabban 5844 napja) vár arra a lányra, akit a sors hozzá vezetett, és akinek a haja illatos, mint a barack. Csak ő mentheti meg a pokoltól

Kat Lane még csak kilencéves volt, amikor egy banda agyonverte az apját egy esős éjszakán Bronxban. A védtelen kislányt egy nála nem sokkal idősebb srác mentette ki. Kat sosem tudta meg, ki volt az a kapucnis idegen, akinek a karjaiban átvészelte a szörnyű éjszakát. 

Kat magánórákat ad Wesnek, de a múlt mély sebei nem tűnnek el nyomtalanul, és az állatias szenvedély sem gyógyíthatja be őket hacsak a szerelem nem segít.

Sophie Jackson trilógiája a tiltott szerelem édességéről és veszélyéről az interneten lett szenzációs siker. Jodi Ellen Malpas, Jamie McGuire, Katy Evans és Samantha Young rajongóinak kötelező. 

Ő volt minden, amire szüksége lehetett. 
Titok, harc és szenvedély.
16 évig várt rá. 
Ő az, Barack.

  


Nyereményjáték

Mivel a könyv férfi főszereplője, Carter maga is börtönben ül, a mostani játékukban híres elítéltek nevét kell kitalálnotok. Ebben a posztokban kiemelt betűk lesznek segítségetekre minden állomásom. Ezeket a neveket kell beírnotok a Rafflecopter megfelelő dobozába. 
Ha velünk játszhattok, megnyerhetitek a 3 db nyereménykönyv egyikét.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai


04.27. Kristina blogja
04.29. CBooks
05.01. Angelika blogja
05.03. Kelly&Lupi olvas


0 Reviews:

Post Your Review