Jack Chabert: Poptropica - A térkép titka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
gyermekirodalom gyermekkönyv Kolibri Kiadó
Jack Chabert: Poptropica - A térkép titka

Jack Chabert: Poptropica - A térkép titka

gyermekirodalom gyermekkönyv Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Kolibri kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Jack Chabert Poptropica - A térkép titka című képregénye, mely Jeff Kinney, az Egy ropi naplója írójának ötlete alapján készült. Ennek örömére a Blogturné Klub három bátor bloggere vállalkozott arra, hogy Oliver, Mya és Jorge oldalán bebarangolja Poptropicát, és bemutassa Nektek a szigetet, ahol a lehetetlen is lehetséges. Kalandokból nem lesz hiány - garantáljuk!
A turné végén pedig, a kiadó jóvoltából megnyerhetitek a képregény három példányának egyikét is!

Kiadó: Kolibri Kiadó
ISBN: 9786155591419
Oldalszám: 112 oldal
Fordító: Lakatos István
Illusztrálta: Kory Merritt

Fülszöveg
Jeff Kinney, az Egy ropi naplója írójának ötlete alapján itt a Poptropica, Jack Chabert és Kory Merritt vadiúj képregény-sorozata.
Oliver, Mya és Jorge egy hőlégballon-baleset után ismeretlen szigeten köt ki. Legnagyobb döbbenetükre ezen a földön kihaltnak hitt állatok és dühös vikingek élnek. Ez Poptropica, a rejtélyes sziget­világ, ami egyetlen térképen sem szerepel.
Miközben a három barát a hazautat keresi, hamar felfedezik, hogy bizonyos baljós erők nemcsak rájuk jelentenek veszélyt, hanem az egész Poptropica létét fenyegetik.
Vajon Oliver, Mya és Jorge meg tud szökni a vérszomjas vikingek elől? Megtalálják a hazavezető utat? És ami még ennél is fontosabb: kiderül, hol van a legközelebbi pizzéria?! Kövesd kockáról kockára A térkép titkát, hogy te is átélhesd a lélegzetelállítóan izgalmas ka­landokat!


http://www.libri-kiado.hu/konyveink/konyv/769/Poptropica_-_A_terkep_titka




Nyereményjáték


Mostani játékunk során különleges térképvadászatra invitálunk benneteket, s Oliverékhez hasonlóan, nektek is rendelkezésetekre bocsátunk egy intelligens térképet, mely segít az eligazodásban - ugyanis a turné állomásai egy-egy Poptropica helyszínné válnak.
Minden állomáson egy, az adott színtérre jellemző lény (legyen az ember vagy állat) bújik meg a szavak mögött. Nektek pedig nincs más dolgotok, mint az állomáson található képrészleteket összegyűjteni és kirakni, majd a rajta látható figura nevét (faj vagy tulajdonnév) beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
És hogy mire való a térkép? A jobb alsó sarkában láthattok egy egyedi mintát, mely a fotórészlet helyes összeillesztési sorrendjét jelöli. Ugye, hogy okos kis jószág?

Amennyiben minden állomáson teljesítettétek a feladatot, úgy esélyetek nyílik megnyerni a Kolibri Kiadó által felajánlott három képregény egyikét. Vadászatra fel!Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.




A turné állomásai

04/05 Kelly & Lupi olvas
04/07 Deszy könyvajánlója
04/09 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review