Bemutatkozik a Kossuth Kiadó - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
apokaliptikus ifjúsági Katrin Himmler Kossuth kiadó M. R. Carey Michael Wildt Sophie Hannah thriller Történelmi YA
Bemutatkozik a Kossuth Kiadó

Bemutatkozik a Kossuth Kiadó

apokaliptikus ifjúsági Katrin Himmler Kossuth kiadó M. R. Carey Michael Wildt Sophie Hannah thriller Történelmi YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Szépirodalom, történelem, ismeretterjesztő kötetek vagy épp albumok. Örömünkre szolgál, hogy a Kossuth Kiadói Csoport, hazánk egyik legjelentősebb kiadójának bemutatkozó turnéján három könyvet is bemutathatunk Nektek! Tartsatok velünk, ismerkedjetek meg a Kiadó köteteivel, és a Kiadó jóvoltából lehetőségetek van megnyerni a turnéban részt vevő könyvek egy-egy példányát!



Kiadó: Kossuth
Fordító: Szabados Tamás
ISBN: 9789630983198
Oldalszám: 468
Műfaj: krimi, thriller

Látsz valamit, de a férjed egészen mást lát. Neki vagy a szemednek hiszel?
"Hajnali negyed kettő. Connie Bowskill nem tud aludni, szörföl a neten. Bejelentkezik egy ingatlanközvetítő honlapjára, és rákeres egy házra: a cambridge-i Bentley Grove 11-re. Tudja, hogy eladásra kínálják, mivel az előkertben kitették az ingatlanügynökség tábláját. Connie nem sokkal később rákattint a virtuális séta gombjára, kíváncsi a Bentley Grove 11 belsejére. De a nappalit mutató képen, a szőnyeg közepén egy nő fekszik egy hatalmas vértócsában. Connie rémülten ébreszti fel férjét, Kitet. Ám amikor Kit ül a számítógéphez, nem lát holttestet, csak az eredeti bézs szőnyeget egy tökéletesen hétköznapi helyiségben… A rendőrség csak ímmel-ámmal nyomoz egészen addig, míg ki nem derül, hogy más is látta a holttestet…"
Hihetünk a saját szemünknek, vagy már abban se bízhatunk, amit mi magunk láttunk? És mi van a férjünkkel? Kettős életet él? Miért titkolja annyira a múltját, a cambridge-i diákéveit? Ő lenne a gyilkos? Charlie és Simon a nászútjukat megszakítva térnek vissza, hogy megoldják a rejtélyt.




Kiadó: Kossuth
Fordító: Kisantal Tamás
ISBN: 9789630984652
Oldalszám: 456
Műfaj: YA, thriller

A történet a jövőben játszódik, az emberiség nagy része egy gyorsan terjedő fertőzés áldozatává vált. A fertőzést egy különleges gomba okozza, amely a szervezetbe jutva átveszi az irányítást a gazdatest idegrendszere fölött. A fertőzöttek, a „kiéhezettek" gyorsan elveszítik személyiségüket, emberi mivoltukat, és egészséges emberek húsával táplálkoznak. A egészségesek védett városokba húzódtak vissza, vagy „guberálókká" válnak, azaz veszélyes bandákhoz csapódva próbálják túlélni a helyzetet. Egy jól védett katonai bázison különleges gyerekeket tartanak fogva, egymástól is elzárva. Ők is kiéhezettek, azonban megőrizték emberi tulajdonságaikat sőt, kiemelkedően magas intelligenciával rendelkeznek. A tudósok abban reménykednek, hogy segítségükkel – vagy inkább felhasználásukkal – sikerül megtalálniuk az ellenszert. Egy napon a kiéhezettek és a guberálók megtámadják a bázist, csak keveseknek sikerül megmenekülniük, köztük az egyik legintelligensebb kiéhezett gyerekkel, Melanie-val. A menekülőknek a kiéhezettekkel zsúfolt városokon át kell eljutniuk a biztonságot jelentő védett területre…


Kiadó: Kossuth
Fordító: Barabás József
ISBN: 9789630981972
Oldalszám: 336
Műfaj: történelmi

A kötet Heinrich Himmlernek, a náci Németország egyik legfelsőbb vezetőjének, a népirtások fő felelősének nemrég napvilágra került személyes dokumentumaiból – mindenekelőtt feleségével folytatott – levelezéséből ad közre válogatást.








Nyereményjáték


A Bemutatkozó turné alkalmából - hogy még több kötetet megismerhessünk a Kossuth Kiadótól - egy kis könyvvadászatra hívunk Titeket. Minden állomáson találtok egy rövid leírást a Kiadó gondozásában megjelent kiadványok közül. A feladatotok az, hogy kitaláljátok, melyik könyvről van szó, a rafflecopter megfelelő sorába pedig beírjátok a szerzőt és a címet!
Figyelem! A sorsoláson csak azok vesznek részt, akik mindhárom állomáson kitalálják és beírják a megoldást. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A Kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review