Amy Ewing: Ékkő - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Amy Ewing Disztópia Maxim Kiadó
Amy Ewing: Ékkő

Amy Ewing: Ékkő

2016 Amy Ewing Disztópia Maxim Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Maxim Kiadó hozza el nekünk Amy Ewing debütáló könyvét Az Ékkövet, mely egy újabb izgalmas disztópikus világba repít minket. 2016. április 16. és 26. között a Blogturné Klub segítségével megismerkedhettek Violet történetével, a bejegyzésekben sok érdekességet találtok még, illetve a nyereményjáték keretein belül 3 szerencsés meg is nyerheti a könyvet.


Kiadó: Maxim Kiadó
ISBN: 9789632617183
Oldalszám: 368 oldal
Fordító: Szűr-Szabó Katalin
Fülszöveg
Az Ékkő egyenlő a gazdagsággal, a szépséggel és a hatalommal. De vannak lányok, akik számára nem jelent mást, csak a szolgaságot. 
Violet a Lápon született és nevelkedett, és genetikai adottságai képessé teszik rá, hogy ő hordja ki az Ékkő egyik előkelőségének gyermekét. A TóHercegnője egy aukción vette meg Violetet, aki hamar megtanulja az Ékkő csillogó felszíne alatt rejtőző brutális igazságot. El kell fogadnia a csúf valóságot, és meg kell próbálnia életben maradni.

  


Nyereményjáték

A mostani játékunkban az elit házak asszonyainak nevét keressük, akik megveszik a helyettes lányokat, hogy azok gyereket szüljenek nekik. Segítségül megadtunk egy képet és a bejegyzés szövegében kiemelt betűkkel is találtok.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review