Rachel Vincent: Stray - Kóborok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
alakváltó felnőtt Könyvmolyképző Kiadó paranormális Rachel Vincent romantikus Shifters Stray Urban Fantasy
Rachel Vincent: Stray - Kóborok

Rachel Vincent: Stray - Kóborok

alakváltó felnőtt Könyvmolyképző Kiadó paranormális Rachel Vincent romantikus Shifters Stray Urban Fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Vérmacskák sorozat főszereplője Faythe Sanders, a fiatal vérmacska, aki próbálja megtalálni a helyét falkában, amit apja vezet. Nincs könnyű dolga, hiszen egyike az utolsó nyolc nősténynek, akik továbbvihetik a vérmacskák vonalát.

Hogy milyen a vérmacskák világa, azt most induló turnénkból is megtudhatod. Augusztus 29-től tarts hát velünk mindhárom állomáson, érdemes!

És nem csak azért, mert a végén új gazdára talál egy példány a sorozat első részéből.


Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 478 oldal
Fordító: Miks-Rédia Viktória
Sorozat: Shifters 1.

Már csak nyolc fogamzóképes nőstény vérmacska van. És én vagyok az egyik. Éppen úgy nézek ki, mint akármelyik amerikai egyetemi hallgató. De vérmacska vagyok; alakváltó, két világ lakója. Bár a családom és a falkám rossz szemmel nézte, elszöktem a kényszer elől, hogy továbbvigyem a fajt, és kialakítottam magamnak egy saját életet.

Amíg egy este az a kóbor meg nem támadott. Tudtam a kóborokról – a falka nélküli vérmacskákról – akik állandóan hozzám hasonlókat keresnek: csinos, termékeny nőket. Ezt a példány elkergettem, de aztán megtudtam, hogy két másik nőstény eltűnt. A veszélyből ennyi is elég volt, hogy a falkám hazahívjon a saját védelmem érdekében. Persze. Csakhogy én nem vagyok ijedős kiscica. Bárkivel vagy bármivel megküzdök, ha kell, hogy megtaláljam a barátnőimet. Vigyázzatok, kóborok – karmaim vannak, és nem félek használni őket!


  



Nyereményjáték

A Vérmacskák állati alakjukban sok szempontból hasonlítanak a nagymacskákhoz. Mostani játékunkban ezért nem lesz nehéz dolgotok. Néhány olyan nagymacskát gyűjtöttünk nektek össze, akik mintául szolgálhattak a vérmacskák viselkedéséhez. Nincs is más dolgotok, mint a rövid leírások alapján kitalálni, milyen nagymacskáról van szó az adott állomáson.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyertesek jelentkezését az értesítéstől számított 72 órában várjuk, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

08. 29 - Deszy könyvajánlója
08. 31 - Insane Life
09. 02 - Függővég

0 Reviews:

Post Your Review