Darynda Jones: Harmadik sírhant - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaenum kiadó charley davidson darynda jones démonok romantikus szellemek Urban Fantasy
Darynda Jones: Harmadik sírhant

Darynda Jones: Harmadik sírhant

Athenaenum kiadó charley davidson darynda jones démonok romantikus szellemek Urban Fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A rajongókat meghallgatva az Athenaenum kiadó jóvoltából megjelent Darynda Jones nagy sikereknek örvendő Charley Davidson sorozatának harmadik része, Harmadik sírhant címmel. Charley visszatérését a Blogturné Klub három bloggerével ünnepelheted, és a turné végén, ha minden kérdésre jól válaszolsz megnyerheted a könyv egy példányát.

Kiadó: Athenaenum
Fordította: Varga Krisztina
Megjelenés ideje: 2015. 08. 27
Műfaj: Urban Fantasy

    Charley Davidson végre újra itt van! A New York Times sikerlistás szerző, Darynda Jones paranormális sorozatának harmadik részében kedvenc magánnyomozónőnk, a halál bombázó angyala továbbra is lelkesen dönti magába a kávét, mert ha egy pillanatra is elbóbiskol, már látja Reyes Farrow-t, a Sátán félig ember, félig szupermodell fiát, akit megbéklyózott ugyan, ám képtelen elfelejteni...

    Na de hogyan is találhatná meg az eltűnt Teresát, birkózhatna meg egy egomán orvossal, nyugtathatná meg aggódó édesapját és vehetné fel a kesztyűt egy veszedelmes motoros bandával, ha az ördög fia mindeközben csábításra készül és bosszúra szomjazik? A regényt szeretettel ajánljuk a paranormális romantika és a földön fetrengős poénok rajongóinak figyelmébe!


  http://kiadok.lira.hu/kiado/athenaeum/index.php?action=konyv&id=139438560



Nyereményjáték


A Harmadik sírhant megjelenését javarészt a kitartó rajongóknak köszönhetjük. A játékunkból pedig megtudhatod, hogy Te igazi rajongó vagy-e. A 6 kérdésből álló kvízsor mindegyik kérdésének helyes megválaszolásával részt vehetsz a sorsoláson, ahol egy szerencsés nyertes egy Harmadik sírhant példánnyal gazdagodhat.

(Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.)



A turné állomásai

09.05 CBooks

1 Hozzászólás: