Anthony Ryan: A várúr (Hollóárnyék-trilógia 2.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
A várúr Anthony Ryan Fantasy fumax kiadó kaland
Anthony Ryan: A várúr (Hollóárnyék-trilógia 2.)

Anthony Ryan: A várúr (Hollóárnyék-trilógia 2.)

A várúr Anthony Ryan Fantasy fumax kiadó kaland
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Ezúttal ismét messzire kalauzolunk titeket. Meg sem állunk egészen az Egységes királyságig. Emlékeztek még Vaelin Al Sornára? Kedvenc testvérünk a Hatodik Rendből visszatért. Tartsatok velünk augusztus 11-étől a három állomásos miniturnén, és megtudhatjátok, milyen kalandokba keveredett ezúttal Vaelin A várúrban! A Fumax kiadó jóvoltából pedig még nyerhettek is!


Kiadó: Fumax
Oldalszám: 712 oldal
Fordító: Matolcsy Kálmán
ISBN: 9786155514210

A hatalmas sikerű fantasy debütálás, A vér éneke New York Times bestseller folytatása!
Hazatérése után Vaelint az új király kinevezi az Északi Végek várurának. A megfáradt harcos azt reméli, végre békére lelhet ezen a kietlen, fagyos vidéken, távol a királyság hazugságaitól és intrikáitól. Ám a vér énekével megáldottak nem élhetnek csendes életet.
Sok ellenség elhullott Janus király háborúiban, de nem minden legyőzött halt meg, így Vaelin célponttá válik, nem csak azoknak, akik bosszúra szomjaznak, hanem azok számára is, akik tudják, mire képes.
A Hit alapjai megrendültek, a királyságban egyre többen beszélnek nyíltan uralkodóváltásról. A vér éneke felbecsülhetetlen segítőtárs az ilyen vészterhes időkben, de használója az igazi hatalom töredékét birtokolja csak azokhoz képest, akik ismerik titkait. Valami ugyanis a királyság ellen vonul, valami, ami szörnyű erőknek parancsol, és Vaelinnek rá kell ébrednie: a végső megsemmisüléssel szembenézve még a legkelletlenebb kéz is kész kardot rántani.
„Lényegében 2014 legjobb hősi fantasyje”
Fantasy Book Critic
http://www.fumax.hu/bolt/a-varur-holloarnyek-trilogia-2/http://www.fumax.hu/wp-content/uploads/2015/03/VU-beleolv.pdf


Nyereményjáték 


Anthony Ryan nagy erőssége a karakterekben rejlik. Elrejtettük kedvenceink nevét a bejegyzéseinkben, találjátok meg, írjátok be a rafflecopter megfelelő sorába, és máris esélyetek van megnyerni A várúr egy példányát!
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre tud postázni. A nyertesnek 72 órája van, hogy válaszoljon a kiküldött e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

A turné állomásai 


08. 11. Bibliotheca Fummie
08. 13. Könyvszeretet
08. 15. Always Love a Wild Book


0 Reviews:

Post Your Review