Alex Flinn: Beastly - Szörnyszívű / Csók pont jókor - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös
Alex Flinn: Beastly - Szörnyszívű / Csók pont jókor

Alex Flinn: Beastly - Szörnyszívű / Csók pont jókor

Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából jelentekmeg Alex Flinn romantikus könyvei, melyek klasszikus meséket dolgoznak át és ültetnek a mai modern világunkba.
Beastly - Szörnyszívű a klasszikus Szépség és a szörnyeteg átdolgozása, míg a Csók pont jókor a sokak számára ismert Csipkerózsika újra gondolt története.
Ezen a turnén utazzatok velünk ezekbe a mesés világokba, összesen hét állomáson keresztül, ha pedig velünk játszotok, tiétek lehet az egyik könyv példánya!


Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2010.12.17
Műfaj: romantikus
Fordította: Farkas Veronika

„Ínycsiklandó szerelmi történet...az örök romantikusok a világ minden részén élvezni fogják” - Anette Curtis Klause, a Vér és csokoládé szerzője.
Egy szörnyeteg. Nem farkas vagy medve, gorilla vagy kutya, hanem egy teljesen új faj, ami két lábon jár - egy karmos-agyaras teremtmény, akinek minden testrészét sűrű szőr fedi.
Azt hiszik, ez egy tündérmese? Nincs olyan szerencsém. New York Cityben vagyunk. És a jelenről beszélek. Nem baleset ért, és nem valami betegség támadott meg. De örökre ilyen torz maradok, hacsak meg nem sikerül törnöm az átkot.
Igen, az átkot, amit az irodalomórámra járó boszorkány bocsátott rám.

Hogy miért változtatott szörnyeteggé, aki nappal elrejtőzik, éjszaka pedig az utcákon settenkedik? Elárulom. Elmesélem, milyen voltam Kyle Kingsburyként, olyasvalakiként, aki mindenki lenni szeretne, gazdagon, tökéletes külsővel és tökéletes élettel. Utána elmesélem, hogy váltam tökéletesen...szörnyeteggé.



Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2012.06.07
Műfaj: romantikus
Fordította: Balogh Eszter

Taliát egy átok sújtja…
Jack megtöri az átkot.
Mondták, hogy óvakodjak az átkozott orsótól, de ez annyira elbűvölő volt, hipnotikus…
Csak egy kis kalandra vágytam aznap, mikor megléptem a turistacsoporttól. De találni egy kómában lévő várost, egy állati dögösen kinéző, alvó kiscsajjal… na ez nem éppen az volt, amire számítottam.
Ugyanott ébredtem, de egy egészen más időben – egy idegen lágy csókja ébresztett fel.
Én nem azért csókoltam meg, hogy segítsek rajta. Néha csak úgy muszáj megcsókolnod valakit. Nem tudtam, hogy ez fog történni.
Most aztán bajban vagyok, hiszen apám, a király szerint romlásba döntöttem az országunkat. Nincs más választásom, mint megszökniezzel a közemberrel!
Most aztán jól megszívtam ezzel a gügye királykisasszonnyal meg az ékszerekkel tömött bőröndjével… A jó hír: a szüleim totál ki lesznek akadva!
Randigondjaid vannak? Próbáld ki, zárd az ajkad egy szunyókáló bombázó ajkaihoz, aki aztán 316 évesnek bizonyul.
Vajon egy csók átsegíthet mindenen – akár az időn is?






Nyereményjáték


Ezúttal egy mesés turnéra kalauzolunk titeket, hiszen a Szörnyszívű és a Csók pont jókor gyökerei mesékhez vezetnek vissza. Mind a két történetből készült méltán híres Disney feldolgozás, ezért nektek a feladatotok szorosan kapcsolódik a Disney mesékhez.

Minden állomáson egy Diseny szereplőt láthattok, a megfejtéshez pedig kérjük a rajzfilm pontos címét valamint a szereplő nevét is írjátok oda. Külön címet vagy csak nevet nem fogadunk el.

(Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.)
A blogturné állomásai:
08.01 Deszy könyvajánlója
08.03 CBooks
08.05 Media Addict
08.07 Insane Life
08.09 CBooks
08.11 Media Addict
08.13 Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review