Anne Percin: Hogy told el (jól) a nyarad - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó realista Young Adult
Anne Percin: Hogy told el (jól) a nyarad

Anne Percin: Hogy told el (jól) a nyarad

Könyvmolyképző Kiadó realista Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Augusztus 7-én egy igazi nyári kalanddal indul útjára egy újabb retró turné! Maxime 17 éves, és nem gondolja, hogy ez a nyár különösebb izgalmakat tartogat számára. Ha sikerül elérnie, hogy ne a szüleivel kelljen nyaralnia, akkor sincs más dolga, mint netezni. 
De a sors bizony meglepetéseket tartogat... 
Tarts velünk három állomásos turnénkon, hogy megtudd, mégis hogyan tolta el Maxime a nyarát. Ha pedig ügyes vagy, akár nyerhetsz is egy példányt a könyvből!




Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 204
Fordító: Farkas Ildikó
ISBN: 9789632457291
Sorozat: Hogy told el... 1.
Idén nyáron Maxime már 17 éves, ezért esze ágában sincs a szüleivel menni nyaralni. Inkább itthon marad a nagymamájával, hogy kedvére punnyadhasson a számítógép előtt. Csakhogy a dolgok egy váratlan esemény következtében egyáltalán nem úgy alakulnak, ahogy ő elképzelte. Szédületes napok elé néz! Ez a nyári szünet garantáltan más lesz, mint a többi(eké).
Fergeteges (olykor vitriolos) humorú könyv egy kamaszfiú felelősségvállalásáról,
felnőtté éréséről,
egy szégyenlős első szerelem kibontakozásáról.
NEM CSAK FIÚKNAK!
De nekik is.



Nyereményjáték

Maxime-nak sokkal több feladata van a nyárra, mint gondolta volna. Összeszedtünk nektek néhány képet, a játékban pedig nincs is más feladatotok, mint hogy megpróbáljatok rájönni, vajon milyen kihívásokkal kellett szembenéznie főszereplőnknek.
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz, a nyertesek jelentkezését a kiértesítő e-mailtől számított 72 órán belül várjuk, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk!


a Rafflecopter giveaway

A turné menetrendje


08.07. - Media Addict
08.09. - Deszy könyvajánlója
08.11. - CBooks

0 Reviews:

Post Your Review