Stephanie Perkins: Anna és a francia csók - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó realista Vörös Pöttyös Young Adult
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók

Stephanie Perkins: Anna és a francia csók

Könyvmolyképző Kiadó realista Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Volt egyszer egy amerikai lány és egy francia fiú. Anna jókedvű és aranyos, Étienne okos, sármos, gyönyörű, szóval tökéletes... lenne, ha nem volna foglalt...
Stephanie Perkins az Anna és a francia csók romantikus feszültsé
gét mindvégig sistergőn, a vonzalmat pedig magas hőfokon tartja debütáló regényében, amely garantáltan megbizsergeti az olvasót a fejünk búbjától a lábujjainkig.
A Blogturné Klub különleges utazásra hív. Ismerd meg az Anna és a francia csókot, és ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a könyvet.
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordította: Pásztor Judit
Oldalszám: 384
Anna nagy várakozással tekint végzős évének kezdete elé atlantai középiskolájában, ahol van egy remek munkája, egy hűséges legjobb barátnője, és egy alakulófélben levő, ígéretesnek tűnő kapcsolata. Így aztán eléggé elkeseredik amiatt, hogy Párizsba kell költöznie egy bentlakásos iskolába – egészen addig, amíg ott nem találkozik Étienne St. Clairrel, aki okos, sármos, gyönyörű, szóval tökéletes… lenne, ha nem volna foglalt. De a Fények Városában a vágyak valahogy mindig utat törnek maguknak. Vajon a szerelmes majdnem-ek éve a hőn óhajtott francia csókkal ér véget? Stephanie Perkins a romantikus feszültséget mindvégig sistergőn, a vonzalmat pedig magas hőfokon tartja debütáló regényében, amely garantáltan megbizserget minket a fejünk búbjától a lábujjainkig és megolvasztja a szívünket.

Blogturné állomások

08.26. - Bibliotheca Fummie
08.28. - Angelika blogja
08.30. - Szembetűnő
09.01. - Insane Life
09.03. - CBooks
09.05. - Media Addict

0 Reviews:

Post Your Review