Simone Elkes: Tökéletes kémia / A vonzás szabályai / Láncreakció - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös
Simone Elkes: Tökéletes kémia / A vonzás szabályai / Láncreakció

Simone Elkes: Tökéletes kémia / A vonzás szabályai / Láncreakció

Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából jelent meg Simone Elkeles hazánkban sokak által kedvelt Tökéletes kémia sorozata.
Ezúttal öt blogger tollából összesen 11 állomáson olvashattok mind a három kötetről. Megismerhetitek, sőt ha velünk játszotok, tiétek lehet az egyik példány!


Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2011.12.06
Műfaj: romantikus
Fordította: Neset Adrienn

Chicagó külvárosában, a Fairfield gimiben mindenki tudja, hogy a kerület északi és déli negyedeinek lakói között kibékíthetetlen ellentétek húzódnak. Így amikor a pomponlányok csapatkapitánya, Brittany Ellis mellé Alex Fuentest, egy helyi bűnbanda tagját osztják be tanulópárnak kémiaórán, az eredmény borítékolható: ezek ketten robbanékony egyveleget képeznek.
A fiatalok egyike sem számol azonban egy meglepő kémiai reakcióval: a szerelemmel.
Vajon sikerül-e legyőzniük saját előítéleteiket és családjuk, barátaik ellenszenvét a másik iránt? Sikerülhet-e a látszólag lehetetlen?
- Ellis kisasszony! Ön jön. Mutassa be Alexet az osztálynak.
- Ez itt Alejandro Fuentes. Ezen a nyáron, amikor éppen nem utcasarkokon lődörgött ártatlan embereket zaklatva, a város börtöneiben turnézott. Gondolom, mindenki érti, hogy mit akarok ezzel mondani. Van azonban egy titkos vágya, amit senki sem sejt róla… A titkos vágya az, hogy főiskolára mehessen és kémiatanár legyen, mint ön, Mrs. Peterson.
Brittany diadalmas mosolyt villant felém, azt gondolja, hogy ezt a kört megnyerte. Azt te csak hiszed, gringa!
- Ő Brittany Ellis – mondom a szemek kereszttüzében. – Ezen a nyáron elment a bevásárlóközpontba és új ruhákat vett, hogy felturbózza a ruhatárát, majd apuci pénzén felkeresett egy plasztikai sebészt is, hogy felturbózza… izé… amit fel kell. Az ő titkos vágya pedig az, hogy egy mexicanóval randizhasson még az érettségi előtt.

A játszma elkezdődött.



Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2012.10.24
Műfaj: romantikus
Fordította: Neset Adrienn


A szókimondó, és meglehetősen szabadszájú középső Fuentes testvér, Carlos, nem találja a helyét Mexikóban, ezért a család visszaküldi Amerikába Alex és Brittany közelébe, hogy távol tartsák a bajtól. Ami természetesen Coloradóban is rátalál. Már az első hetekben összeakasztja a bajszát a helyi kábítószer kereskedőkkel, ráadásul megismerkedik egy különös lánnyal, aki szabadidejében hegyet mászik, autót szerel, és meleg a legjobb barátja. Carlos úgy gondolja, hogy Kiara Westford túl jó hozzá, ezért igyekszik érzelmileg nem belebonyolódni a kapcsolatba. Kiarát viszont elvarázsolja az a néhány pillanat, amikor Carlos az igazi énjét mutatja meg. Szó szerint fájdalmas az egymás felé vezető út. Vajon mindketten túlélik a közeledést?




Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2013.12.12
Műfaj: romantikus
Fordította: Neset Adrienn

A legifjabb Fuentes testvér mindent elkövet, hogy a családját megvédje
Luis Fuentest mindig távol tartották a bandaháborúk erőszakos világától, amely a bátyjai életét megmérgezte. Luis így máshol kockáztatja az életét – hol hegyet mászik a Sziklás-hegységben, hol űrhajózásról álmodik. Mindegy, csak jöjjön az adrenalinlöket.
Nikki Cruz három szabályhoz tartja magát: minden fiú hazudik, hogy megkapja, amit akar, ne bízz olyan fiúban, aki azt mondja, hogy szeret., és soha, de soha ne randizz Fairfield déli részén élő fiúval. A szülei ugyan Mexikóból származnak, de orvosgyerekként inkább tartozik az előkelő északiakhoz, így az iskolában nem vállal közösséget a Latin Vér tagjaival. Aztán amikor Alex esküvőjén összefut Luis Fuentesszel, hirtelen kedve támad megszegni a maga által felállított szabályokat.

Luis számára először az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy elérje, Nikki újra esélyt adjon egy déli oldalon élő srácnak, de aztán felbukkan az életében Chuy Soto is, a Latin Vér új vezetője. Chuy egy igen kínos titkot tár fel Luis előtt a Fuentes családról, így a fiú kételkedni kezd mindenben, amit valaha hallott, tanult. A Nikki iránt érzett szerelme elég lesz-e ahhoz, hogy távol maradjon attól a sötét és kegyetlen világtól, amelynek a peremén pengeélen táncol?





Nyereményjáték

A Tökéletes kémia trilógia középpontjában mexikói származású főszereplők vannak, akik emiatt különböző nehézségekbe botlanak.
Ebben a játékban ezért a jelmondatunk: minden, ami Mexikó!
Különböző állomásokon itthon is ismert mexikói sorozatok, színészek, színésznők, zenészek és filmek rejtőznek el. Nektek a feladatotok kitalálni ki látható a képen vagy honnan származik a kép. Annyi könnyítésrt kaptok, hogy mindennap elhangzik a kérdésben melyik műfajt képviseli a képen látható személy, esetleg jelenet.

(Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.)
A blogturné állomásai:
Tökéletes kémia:
08.11. Deszy könyvajánlója
08.12. CBooks
08.13. Szembetűnő
08.14. Insane Life

A vonzás szabályai:
08.16. Insane Life
08.17. CBooks
08.18. Deszy könyvajánlója
08.19. Media Addict

Láncreakció:
08.21. Insane Life
08.22. Media Addict
08.23. CBooks

2 Hozzászólás: