Nicholas Sparks: Eltékozolt évek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
General Press Nicholas Sparks romantikus
Nicholas Sparks: Eltékozolt évek

Nicholas Sparks: Eltékozolt évek

General Press Nicholas Sparks romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A General Press Kiadónál jelenik meg immár harmadik kiadásban Nicholas Sparks: Eltékozolt évek című műve, amit az óriási sikerű Szerelmünk lapjai folytatásaként jegyeznek. Noah és Allie legidősebb lányának, Jane-nek a házassága forog kockán, amit férje nagy elszántsággal igyekszik rendbe hozni. Vajon sikerül, ha épp lányuk váratlan esküvőjét kell egy hét alatt tető alá hozniuk? Tarts velünk a három állomásos blogturnén, esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

General Press Kiadó 2015.
248 oldal
Fordította: Nagy Ágnes Karolina
Goodreads: 3,98
Besorolás: romantikus

Wilson Lewis egy átlagos augusztusi napon, miután hazaért a munkából, mit sem értve figyeli felesége csalódott arcát. Hiába próbálkozik: talán fodrásznál volt az asszony, talán valami felbosszantotta; nem jön rá, mi lehet az oka. És azt sem tudja mire vélni, amikor lefekvéskor Jane sírva fakad.
Wilson megfeledkezett a házassági évfordulójukról. A huszonkilencedikről.
És ezzel egy olyan úton találja magát, ahol azelőtt még nem járt, az első tétova lépéseket újabbak követik; a tét a házassága. Ahogy végiggondolja eddigi életüket, látja a küzdelmes éveket, az otthonteremtés, a gyereknevelés nehézségeit, a szükségszerű eltávolodásukat, de felrémlik előtte a kezdet is, amikor a zuhogó esőben belefeledkezve gyönyörködött a majd harminc évvel ezelőtti Jane arcában. Wilson talán már nem is emlékszik, hogyan kell egy nő szívét meghódítani, de most, ha meg akarja menteni a házasságát, nincs más választása.Nicholas Sparks megható regényében ismét a szerelem mindenhatóságáról ír - a Szerelmünk lapjai című könyvéből ismert Noah Calhoun és családja életét továbbszőve -, arról, hogy ha igazán akarjuk, sosem késő megváltoztatnunk a sorsunkat.


Játék:

A regény eredeti címe: The Wedding, így a kapcsolódó játékunk is az esküvő kellékeiről szól. Nem mindennapos kellékek ezek, hanem a történetben szereplő, néhány nap alatt megszervezett esküvő egyedi részletei. A három bejegyzés kiemelt betűit összeolvasva kapjátok meg a szavakat, amiket be kell írnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! 72 óra áll rendelkezésre a nyertesnek jelentkezni az értesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.
a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:

07.30 Szembetűnő
08.01 Kelly és Lupi olvas
08.03 Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review