Home » , , » Marie-Aude Murail: Lakótárs kerestetik

Marie-Aude Murail: Lakótárs kerestetik

Komikus, néhol drámai, és megannyi fordulatokban bővelkedő regény a másságról, az elfogadásról és a feltétlen szeretetről. Az Oh Boy! olvasói imádni fogják!

A Blogturné Klub különleges utazásra hív. Ismerd meg a Lakótárs kerestetiket, és ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a könyvet.
Marie-Aude Murail: Lakótárs kerestetik
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordította: Farkas Ildikó
Oldalszám: 216
Az érettségi előtt álló Kléber és bátyja, Barnabé, akit mindenki csak Sutyinak hív, egy párizsi albérletbe költözik, ahol már négy másik fiatal is lakik. Míg Kléber a gimiben gályázik, és azon agyal, hogy tudna becsajozni, Sutyi Playmobil figurákkal játszik, meg Pupák úrral, a plüssnyulával, aki vigasza és elszakíthatatlan társa jóban-rosszban. Sutyi huszonkét éves, de értelmi fogyatékosként örökké kisgyerek marad. Kléber sosem tudja úgy magára hagyni, hogy ne csinálna valami galibát. Az elmegyógyintézetbe semmiképpen nem akarja visszadugni, de vajon elbírja-e a szülői felelősség rá nehezedő terhét? Marad-e ideje és energiája a saját életére? Az együtt lakó fiatalok mindennapjai és ezzel együtt gondolkodásmódja apránként gyökeresen megváltozik Sutyi hatására. A bonyolult és álságos „nagyok" problémáira ez az egyszerű, hazugságra képtelen gyermek hoz mindannyiszor megoldást. Hol komikus, hol könnyes fordulatokban bővelkedő regény a másságról, az elfogadásról és a feltétlen szeretetről.


Blogturné állomások

08.14. – CBooks
08.16. – Deszy Könyvajánlója
08.18. – Media Addict
Megosztás :

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. Blogturné Klub - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger