Silvia Zucca: Asztrológiai útmutató összetört szíveknek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
chick lit Libri kiadó Silvia Zucca
Silvia Zucca: Asztrológiai útmutató összetört szíveknek

Silvia Zucca: Asztrológiai útmutató összetört szíveknek

chick lit Libri kiadó Silvia Zucca
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Libri Kiadó jóvoltából jelent meg idén nyáron Silvia Zucca első regénye, az Asztrológiai útmutató összetört szíveknek. A regény hősnője, Alice barátságot köt Tióval, az asztrológiában otthonosan mozgó sráccal, akinek segítségével felfedezi a csillagállások hatását mindennapjaira, s felfedezőútra indul az önismeret és a szerelem ösvényein. A Blogturné Klub három bloggere elkísérte Alicét, tartsatok hát velünk, és a turné végén meg is nyerhetitek a könyvet.




Szerző: Silvia Zucca
Cím: Asztrológiai útmutató összetört szíveknek
Hazai megjelenés: 2015.
Kiadó: Libri Kiadó
Fordította: Bíró Júlia
Oldalszám: 508 oldal

Alice, az idealista és kissé lökött Mérleg egy feltörekvő tévécsatornánál egyengeti karrierjét. Előző pasija, egy szabadságmániás Vízöntő épp most jelentette be, hogy eljegyzi új barátnőjét, aki ráadásul terhes. Ha még ez nem lenne elég, a csatorna felvesz egy önimádó Oroszlánt, hogy leépítse az oda nem illő munkatársakat. Alice retteg az új főnökétől, de ez nem akadályozza meg abban, hogy fülig beleszeressen.

A lány egyetlen reménye, hogy új barátja, Tio mindent tud az asztrológiáról, és bölcs tanácsokkal látja el őt mind a munka, mind a szerelem terén. Alice el akar menekülni az Oroszlán iránt érzett vonzalma elől, hát beleveti magát az élet sűrűjébe, ahol szexmániás Nyilasokkal, higgadt Bikákkal, kitartó Kosokkal, hazug Halakkal és bosszúszomjas Skorpiókkal hozza össze a sors. Tiónak sikerül annyira zodiákus bűvkörébe vonnia Alicét, hogy az már zöldségest és orvost is születési képlete alapján választ, mígnem legjobb barátnője, a gondoskodó Rák orvoshoz viszi horoszkópfüggősége miatt. Silvia Zucca Milánóban él, fordítóként és újságíróként dolgozik, szereti az izgalmas lektűröket, a jó kávét, a finom bort és a cuki macskákat. Ez az első regénye.







Nyereményjáték



A regény főhőse, Alice a könyv során barátja, Tio segítségével megismerkedik az asztrológia rejtelmeivel, ezáltal pedig mi is megismerkedhetünk a csillagjegyek jellemzőivel, és összefuthatunk egy-egy jeles képviselővel. A csillagjegyek sokféleképp csoportosíthatók. Játékunkban most azt kell kitalálnotok, hogy a felsorolt jellemzők mely elemhez (tűz, víz, föld, levegő) tartoznak - az elem nevét kell a rafflecopter megfelelő sorába írnotok :) 
Figyelem! A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot, kérjük, hogy 72 órán belül válaszoljatok az üzenetre, ellenkező esetben újrasorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.



A turné állomásai

08.28. - Szembetűnő
08.31. - Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review