Katarina Mazetti: Elváltak és válófélben lévők panaszai - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Katarina Mazetti: Elváltak és válófélben lévők panaszai

Katarina Mazetti: Elváltak és válófélben lévők panaszai

Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Park Kiadó jóvoltából megjelent A pasi a szomszéd sír mellől és a Pingvinélet szerzőjének vadonatúj könyve az Elváltak és válófélben lévők panaszai
A Blogturné Klub 3 bloggere november 24-től minden másnap közzé teszi véleményüket, illetve egy nyereményjáték során 1 szerencsés olvasó megnyerheti Katerina Mazetti könyvét.



Kiadó: Park Kiadó
Oldalszám: 200 oldal
ISBN: 9789633550816
Fordító: Kertész Judit
A pasi a szomszéd sír mellől és a Pingvinélet szerzőjének vadonatúj könyve!
A svéd sikerszerző legújabb könyve merész vállalkozás. Arról beszél, amiről a romantikus filmek és regények többnyire szemérmesen hallgatnak: hogy a szerelem nem csak fellobban. El is múlik.
A svéd sikerszerző legújabb könyvében megismerkedhetünk egy nővel, aki megmagyarázhatatlan módon újra és újra teherbe esik rég nem látott szerelmétől. Egy férjjel, aki szó szerint szétbarkácsol egy házasságot, egy luxusfeleséggel, aki önhibáján kívül lesz nélkülöző egyedülálló anya, és egy másik férjjel, aki hűtlenséggel vádolja elhunyt feleségét.
Mazetti ezúttal is elemében van. Legújabb könyve tanulságos olvasmány. Nem csak nőknek!
„Mazetti mindent tud a szerelemről, és két válás után van egy-két szava az elmúlásáról is. És micsoda szavak ezek!” Aftonbladet
Katarina Mazetti író, szerkesztő, kritikus, producer, világszerte népszerű regények szerzője. Gyerekek és felnőttek egyaránt rajonganak érte. Társadalmunk hóbortos szereplőit vitriolos tollal és sok humorral ábrázolja. Népszerűsége töretlen, művei több tucat nyelven jelennek meg.



http://parkkiado.hu/termek/elvaltak-es-valofelben-levok-panaszai.html




Nyereményjáték

Feladat:
1) Minden bloggernél találtok egy képet egy híres emberről. A feladatotok az, hogy megírjátok nekünk, hogy kitől vált el vagy kivel van válófélben!
2) Ahhoz, hogy esélyetek legyen a könyvnyereményre, mind a három feladványt teljesítenetek kell!
3) Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz, valamint ha a nyertes 72 órán belül nem válaszol az e-mailben küldött értesítőre, akkor automatikusan új nyertest sorsolunk.




A blogturné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review