K. A. Tucker: Tíz apró lélegzet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó New Adult
K. A. Tucker: Tíz apró lélegzet

K. A. Tucker: Tíz apró lélegzet

Könyvmolyképző Kiadó New Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kacey és Livie új városba költöznek, új életet kezdenek, munkát kapnak. Barátokat szereznek, és rájuk talál a szerelem is. K. A. Tucker Ten Tiny Breaths könye november 11-én megjelent a Könyvmolyképző Kiadónál. Tartsatok a Blogturné Klub 8 bloggerével a Tíz apró lélegzet turnén, hogy megismerjétek a szereplőket, olvassatok az élményekről, és az extráknak köszönhetően érdekességet is megtudhattok a történet helyszíneiről, az írónőről.


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Elit megjelenés: 2014. november 11.
Terjedelem: 352 oldal
Fordító: Szujer Orsolya

Lélegezz, Kacey! Tíz apró lélegzet. Ragadd meg őket! Érezd őket! Szeresd őket!

Négy évvel ezelőtt Kacey élete borzalmas fordulatot vett, mikor egy részeg sofőr miatt elvesztette szüleit, a barátját és a legjobb barátnőjét. A baleset emléke még mindig kísérti, még mindig hallja édesanyja utolsó lélegzetét, és nem akar mást, mint hátrahagyni a múltat.

Kacey és tizenöt éves húga, Livie, két buszjeggyel felfegyverkezve maga mögött hagyja a michigani Grand Rapidsot, hogy mindent újrakezdjen Miamiban. Először alig tudnak megélni, de Kacey nem aggódik. Ő mindennel elbír – kivéve titokzatos szomszédjával az 1D lakásból.

Trent Emersonnak ragyogó kék szeme van és mély gödrécskéi az arcán, mikor nevet. És hibátlanul egyensúlyoz a jó fiút a veszélyestől elválasztó, ellenállhatatlan vonalon. Tragikus múltja miatt Kacey eldöntötte, hogy senkit sem enged közel magához, de a kettejük közötti vonzalom tagadhatatlan, és Trent minden eszközt felhasznál, hogy bejusson a Kacey szívét védő falak mögé – akár még egy olyan titokról is hajlandó lerántani a leplet, ami mindkettejüket tönkreteheti.
 


Játék


A Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően ezúttal is három példányt sorsolunk ki a turné végén. Könnyű dolgotok lesz, Tíz apró lélegzet turnén kilenc like és kilencszeres esély a nyeremény megszerzésére.
a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review