Nina George: Levendulaszoba - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
kortárs Maxim Kiadó Mont Blanc romantikus
Nina George: Levendulaszoba

Nina George: Levendulaszoba

kortárs Maxim Kiadó Mont Blanc romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Maxim Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Nina George: Levendulaszoba című regénye.

Ez a regény egy különleges utazás történetét meséli el, ami a levendulaszobából indul.
Kísérjétek el a Blogturné Klub 5 tagját is egy különleges turnéra, ahol egy gyönyörű könyv szereplőivel, történetével, helyszíneivel, hangulatával ismerkedhettek meg. Természetesen az elengedhetetlen nyereményjáték sem maradhat el!

Tartsatok velünk!

Kiadó: Maxim Kiadó
Megjelenés: 2014. november 10.
ISBN: 9789632615400
Oldalszám: 336 oldal
Fordító: Hajdúné Vörös Eszter
A párizsi könyvkereskedő, Jean Perdu számára a regény olyan, mint a gyógyszer. Ő pontosan tudja, hogy milyen könyvre van szükség, hogy meggyógyítsa a megsebzett lelket. Könyvtára egy valóságos irodalmi gyógyszertár. Jean mindazokon segít, akik betérnek hozzá, egyedül saját gyötrelmeire nem talál megoldást.
21 évvel ezelőtt, egy este, míg ő aludt, szerelme, a gyönyörű Provenzalin Manon kilépett az életéből. Csak egy levelet hagyott hátra, melyet Jean azóta sem mert elolvasni. A veszteséget gyötrő emlékként őrzi ennyi év után is. A fájdalom, a büszkeség és a megbántottság börtönében élte a mindennapokat. Mígnem egy nyáron minden megváltozik. Egy új kapcsolat, egy ébredő érzés, és a levendulaszobába zárt múlt újraéled, és Jean kézbe veszi Manon levelét…
Egy utazás veszi kezdetét, mely során barátságok szövődnek, különleges sorsok tárulnak fel, és a lélek megtisztulhat. De lezárulhat végre a múlt, hogy helyet engedjen a jelennek és a jövőnek?

Nyereményjáték

Blogturné nem múlhat el nyereményjáték nélkül. Ezúttal nincs más dolgod, mint lájkolni a rafflecopterben szereplő oldalakat, s máris esélyes lehetsz a Maxim Kiadó által felajánlott 3 db nyereménykönyv egyikére!

(Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére szállít, a nyertesek jelentkezését pedig a kiértesítéstől számított három napon belül várjuk, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.)


a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

11/03 MFKata gondolatai
11/05 Roni olvas 
11/07 Deszy könyvajánlója
11/09 Kelly&Lupi olvas
11/11 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review