Samantha Young: London Road - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó New Adult Samantha Young
Samantha Young: London Road

Samantha Young: London Road

Könyvmolyképző Kiadó New Adult Samantha Young
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Samantha Young Dublint Street sorozatának második kötetével indul 7 állomásos blogturné.
Tartsatok velünk, hogy megismerjétek Johanna és Cole történetét, a bloggerek véleményét. A Turné során sok érdekes információt tudhattok meg az írónőről, a sorozatról és a nyereményjáték segítségével Edinburghról is!



Kiadó: Könyvmolyképző
Elit start: 2014. november 28.
Várható megjelenés: 2014. december 12.
ISBN: 9789633990896
Oldalszám: ???
Fordító: Molnár Edit
Johanna egész élete a családja, legfőképpen az öccse, Cole körül forog. Apa nélkül, egy magatehetetlen anya mellett, kiskora óta ő egyengeti Cole sorsát. Kémia ide vagy oda, még a pasikat is aszerint választja ki, mekkora anyagi támogatást remélhet tőlük.
Cameron McCabe-hez azonban zsigerileg vonzódik. Elég csak ránéznie a szexi pultosra, máris liftezni kezd a gyomra. Felötlik benne, mi lenne, ha most az egyszer a saját igényeit helyezné előtérbe.
Cam is heves érdeklődést mutat Jo iránt, de a lány olyan áthatolhatatlan falat vont maga köré, hogy ember legyen a talpán, aki keresztülverekszi magát rajta.Miután azonban Cam beköltözik a szomszédba, egyre nehezebben tudnak megálljt parancsolni az érzelmeiknek. Főleg mert Cam mindenáron meg akarja fejteni Jo titkát… még ha téglánként kell is lebontania a falat.

Nyereményjáték

Feladat:
1) Minden bloggernél találtok egy képet, ami a könyv egyik helyszínét, illetve Edinburg nevezetességét mutatjal. A feladatotok az, hogy megírjátok nekünk, hogy mi is ez pontosan, még egy jellemző mondatot is írtunk segítségként.
2) Ahhoz, hogy esélyetek legyen a könyvnyereményre, mind a hét feladványt teljesítenetek kell!
3) Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz, valamint ha a nyertes 72 órán belül nem válaszol az e-mailben küldött értesítőre, akkor automatikusan új nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review