Salla Simukka - Hófehér blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó krimi salla simukka skandináv krimi
Salla Simukka - Hófehér blogturné

Salla Simukka - Hófehér blogturné

Athenaeum Kiadó krimi salla simukka skandináv krimi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Salla Simukka egy különleges lányt ismertetett velünk a Vérvörös című könyvében. Lumikki élete a tragikus bál után folytatódik, de most új helyszínen követhetjük nyomon a lány izgalmas kalandjait. Lumikki Prágában próbálja kipihenni magát a veszélyes drog és pénzmosási ügylet után, ám nem számít arra, hogy felbukkan Prága utcáin egy olyan személy, aki olyan helyzetbe kényszeríti a lányt, ahol újra szembe kell néznie a legnagyobb félelmeivel és titokzatos csoporttal is.

Tarts velünk, kiránduljunk együtt Prágában és kövessük a nyomokat Lumikkivel. A turné végén az Athenaum Kiadótól a tiéd lehet 3 példány a Hófehér című izgalmas könyvből.

Salla Simukka: Hófehér

Fülszöveg: Hófehérke mindig és mindenütt belecsöppen valami elvadult kaland közepébe. Váratlanul. Kéretlenül. Most éppen Prágába vezeti a jó (vagy rossz?) sorsa a bátor és találékony finn tinédzsert.
Aki végigizgulta Salla Simukka írónő krimitrilógiájának páratlanul fordulatos és körömrágcsálósan izgalmas első kötetét, a Vérvöröst, az már tudja: ahol a Lumikki (magyarul Hófehérke) névre hallgató különös leányzó megjelenik, ott egyszerűen elszabadul a pokol. És erről ő általában a legkevésbé sem tehet...
Ezúttal a média világának sötét manipulációja és egy veszélyes szekta lesz a főhősnő ellenfele, akit egy vérfagyasztó bérgyilkos űz erdőn-mezőn, metrószerelvényeken és turistahegyeken át. Ráadásul egy ,,áltestvérrel" és saját homályos gyerekkori élményeivel is meg kell birkóznia...
Az akciófilmbe illő jelenetekben bővelkedő, mozgalmas krimi még hagy jó néhány megoldatlan rejtélyt a következő kötetre is. Várjuk csak meg a végét!


Fordította: Panka Zsóka                 
Megjelenés ideje: 2014                                   
ISBN: 9789632932897
240 oldal           
Méret: 105 x 170                                           
Ára: 2490 Ft



Nyereményjáték:

Lumikki a Hófehér című könyvben Prágában barangol. Ez a különleges város sok szép helyszínt rejt, amik a könyvben is fontos szerepet játszanak. Lumikki és a regény másik főszereplője különböző helyszíneken találkoznak és bizony néha menekülni is kényszerülnek. A te feladatod lesz azonosítani a képek és a kis leírások alapján a helyszíneket, majd ezek segítségével feltérképezni a várost és Lumikki útvonalát. Ha ügyes vagy és jól (fel)ismered Prágát megnyerheted az Athenaeum Kiadó által felajánlott 3 db Hófehér regényt.


a Rafflecopter giveaway


A turnéban részt vevő blogok:

11.28. Kelly & Lupi olvas
11.30. Deszy Könyvajánlója
12.02. Zakkant olvas
12.05. Dreamworld
12.07. Bibliotheca Fummie

0 Reviews:

Post Your Review