Lakatos István: Tisztítótűz - Óraverzum 1. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági kortárs Magvető kiadó steampunk
Lakatos István: Tisztítótűz - Óraverzum 1.

Lakatos István: Tisztítótűz - Óraverzum 1.

ifjúsági kortárs Magvető kiadó steampunk
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Magvető Kiadó gondozásában jelenik meg Lakatos István új regénye, az Óraverzum sorozat első részeként a Tisztítótűz.

Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, és ismerjétek meg Mirkó kaladjait ebben a nem hétköznapi, izgalmas világban! A turné végén három nyereménykönyv várja gazdáját a kiadó felajánlásában!


Kiadó: Magvető Kiadó
Megjelenés: 2014. november 20.
Terjedelem: 264 oldal

Óraverzum. Ősi, gigászi gépezet, fogaskerekek hajtotta, mechanikus naprendszer.Mirkó, Seon királyának fia többnyire magányosan múlatja idejét a Fellegvár titkos folyosóin csatangolva. Egyetlen barátja a szórakozott, ám talpraesett nagynénje, Szaffi, aki szabadidejében hihetetlen masinákat bütykölget. A hétköznapok azonban izgalmasabbá válnak, amikor gőzhajók jelennek meg Seon egén. Szerte az Óraverzumból sereglenek a bolygóra, hogy megtekintsék az évszázad látványosságát, a légfelléreknek nevezett óriási lények vonulását. A betegeskedő Mirkót a felfordulás elől nagynénje egy szedett-vedett komédiás társulat rozzant hajóján a Holdra küldi, a nagyapjához – csakhogy a bolygót mozgató szerkezettel valami nincs rendjén, így könnyen lehet, hogy ami izgalmas kalandnak indult, lidércnyomássá változhat.

Lakatos István, Az Év Gyermekkönyve díjat nyert Dobozváros szerzője ezúttal is bebizonyítja, hogy fantáziája kimeríthetetlen. Második regénye egyaránt szól gyerekhez és felnőtthöz, mesél családról, kiüresedett emberi kapcsolatokról, eltemetett titkokról – mindezt sziporkázó humorral és sok-sok kalanddal.


Nyereményjáték:


Keress olyan mesekönyvet, amit Lakatos István illusztrált, de nem ő a szerzője. Írd be a rafflecopter első sorába! Puskázhatsz innen is: http://moly.hu/alkotok/lakatos-istvan/illusztralasok A többi sor kitöltésével megnövelheted az esélyedet a három nyereménykönyv egyikéhez! Figyelem! A könyveket a Magvető Kiadó fogja postázni, kizárólag magyarországi postacímre. A nyertesek e-mailben kapnak értesítést, melyre 72 órán belül kell válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Sok szerencsét!



Résztvevő blogok:


11.15 Kelly Lupi olvas
11.17 Always Love a Wild Book
11.20 Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review