Kresley Cole - Poison Princess: Méreghercegnő turné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Arkánum krónikák Disztópia Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó kresley cole méreghercegnő paranormális Poison Princess romantikus YA Young Adult
Kresley Cole - Poison Princess: Méreghercegnő turné

Kresley Cole - Poison Princess: Méreghercegnő turné

Arkánum krónikák Disztópia Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó kresley cole méreghercegnő paranormális Poison Princess romantikus YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kresley Cole díjnyertes bestseller író leghíresebb sorozata a Halhatatlanok alkonyat után nálunk is nagy sikernek örvend. A főként felnőtt paranormális könyvekre szakosodott írónő azonban megmutatta, hogy kell egy jó kis YA sztorit írni. Az Arkánum Krónikák végre hozzánk is elérkezik, hála a Könyvmolyképző kiadónak.

22 Arkánum kártya. 22 kiválasztott. Az Arkánum Krónikák középpontjában a Tarot pakli ütő kártyái állnak, a Nagy Arkánum. Képzeld el, ha a Halál, a Szeretők, a Bolond, az Ördög, stb valójában különleges képességekkel megáldott tinédzserek lennének. Ahhoz, hogy legyőzzék a többi "kezet", meg kell tanulniuk szövetségeket kötni. Ám óvatosnak kell lenniük, hiszen sosem egyértelmű ki melyik oldalon áll.

Kiadó: Könyvmolyképző
Elit start: 2014. december 2.
Várható megjelenés: 2014. december 12.
Műfaj: YA Fantasy
Fordította: Szoboszlay Anna

A tizenhat éves Evangeline „Evie” Greene irigylésre méltó életet él – mígnem rémisztő hallucinációi támadnak. Amikor egy apokaliptikus esemény megtizedeli louisianai szülővárosának lakosságát, megölve mindenkit, akit szeret, Evie rájön, hogy a hallucinációk voltaképpen a jövőre vonatkozó látomások voltak – amelyek továbbra sem szűntek meg. Az életéért küzdő és válaszok után kutató lány kénytelen segítséget kérni a lápvidék rossz oldalán élő osztálytársától, Jack Deveaux-tól. De egyedül egyikre sem képes.

A meglehetősen hosszú bűnlajstrommal rendelkező Jack, a maga komisz vigyorával és kirívó viselkedésével, nem olyan fiú, akivel Evie barátkozni szokott. Bár egyszer már gúnyt űzött Evie-ból és mindabból, amit képvisel, Jack most mégis vállalja, hogy megvédi a lányt. Evie tudja, hogy nem bízhat feltétel nélkül a fiúban, de vajon képes lesz neki ellenállni, ha egyszer letörli a képéről azt a komisz vigyort?
Kiben bízhat Evie?


Vélemények

"...a jövő hét is túl késő volna következő részhez. Úgy érzem, hogy a következő rész túlszárnyalja, azt amit eddig izgalmasnak és akciósnak véltem. Nagyon várom a folytatást!!!" - MFKata

Nyereményjáték

22 Arkánum kártya.
22 kiválasztott.
A jó és a gonosz harca.
A Méreghercegnő története egy nagy, halálos játék, melyre a tarot szabályai vonatkoznak. Ha Evie túl akarja élni szövetségeseket kell találnia, és tudnia kell ki az ellenség.

Játékunkban Evie bőrébe bújhatsz és tesztelheted, vajon te hogyan állnád meg a helyed. A turné 8 állomása egy-egy tarot kártyát jelképez. Minden kártyához tartozik egy “hívószó”,azaz egy mottó. Ám a kártyák össze akarnak zavarni, ezért ellopták egymás hívószavát. A te feladatod, hogy megfelelően párosítsd be, melyik hívószó melyik kártyához tartozik eredetileg. Vigyázz! Könnyen egy ellenség karjaiban köthetsz ki, ha hibázol.


A blogturné állomásai:

11/27 MFKata gondolatai - A Hold
11/28 Always love a wild book - A Mágus
11/29 Deszy könyvajánlója - Az Angyal / Ítélet
11/30 Insane life - A Szeretők
12/01 Angelika blogja - Az Erő
12/02 Kelly & Lupi olvas- A Torony
12/03 Kristina blogja - Császárnő
12/04 Dreamworld - Az Egyensúly / Mértékletesség
12/05 Függővég - Az Ördög

0 Reviews:

Post Your Review