Stephanie Garber: A ​soha többé balladája (Volt egyszer egy összetört szív 2.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Fantasy ifjúsági Kolibri Kiadó
Stephanie Garber: A ​soha többé balladája (Volt egyszer egy összetört szív 2.)

Stephanie Garber: A ​soha többé balladája (Volt egyszer egy összetört szív 2.)

2023 Fantasy ifjúsági Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Kolibri Kiadó

Fordító:  Sepsi László

Műfaj:  fantasy, ifjúsági

Terjedelem: 380  oldal

A Volt egyszer egy összetört szív folytatása Amikor nem tudod, miért küzdesz. A szerelemért vagy éppen az ellen? Miután Jacks, a Szívek Hercege elárulta, Evangeline Fox megfogadta, hogy soha többé nem bízik meg benne. Frissen felfedezett varázserejével azért harcol, hogy visszanyerje esélyét a boldogságra, amitől Jacks megfosztotta. Csakhogy az útjaik megint keresztezik egymást. A VOLT EGYSZER EGY ÖSSZETÖRT SZÍV folytatásában Evangeline-t gyilkos átok sújtja, amelynek megtöréséhez kénytelen elfogadni Jacks segítségét, akitől legjobb lenne óvakodnia. Régi barátokkal kerülnek szembe, új ellenségekkel veszik fel a harcot, és próbálnak megküzdeni a gonosz intrikákkal és a rontásokkal, amik fejekkel és szívekkel játszanak. Evangeline mindig is bízott a szívében, de ezúttal nem biztos, hogy érdemes hallgatnia rá…

 


A Volt egyszer egy összetört szív című regény világszerte elrabolta az olvasók szívét. A Kolibri Kiadó jóvoltából végre magyarul is olvashatjuk a sorozat második részét, melyben Jacks és Evangeline kalandjai tovább folytatódnak a Fenséges Északon. Tartsatok velünk, derítsük ki együtt a Valorok titkát és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során a sorozat első részére fogunk koncentrálni. Minden állomáson találtok egy szereplőt aki valamilyen formában megjelent a regényben, de a nevek betűi sajnos összekeveredtek. Nincs más dolgotok, mint Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírni hogy kinek a nevét ismertétek fel a feladványban. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review