Richelle Mead: A ​halál csókja (Vámpírakadémia 3.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Agave paranormális paranormális románc Richelle Mead romantikus Urban Fantasy vámpírok
Richelle Mead: A ​halál csókja (Vámpírakadémia 3.)

Richelle Mead: A ​halál csókja (Vámpírakadémia 3.)

2023 Agave paranormális paranormális románc Richelle Mead romantikus Urban Fantasy vámpírok
Rövid leírás:
Visszatérünk a Szent Vlagyimir Akadémiára, ahogy Rose többek között egy kőkemény, hathetes terepgyakorlatot igyekszik túlélni.

Blogturné Részletek


Kiadó: Agave Könyvek 

Téma/műfaj: Young Adult, Urban Fantasy, Paranormális romantikus 

Terjedelem: 384 oldal 

 ISBN: 9789635981670

Rose Hathaway egy hónap múlva tölti be a tizennyolcadik életévét, közeledik nagykorúságának és érettségijének időpontja is. Ez utóbbi feltétele egy kemény, hathetes terepgyakorlat, amit minden végzős damfír testőrtanoncnak végre kell hajtania egy-egy főnemesi mora vámpír mellett. Rose nehezen összpontosít feladatára, hisz nem csak elhunyt barátja, Mason jár vissza kísérteni őt, még az a Viktor Daskov is feltűnik, aki korábban Rose barátnőjének, a lélekmágus Lissa Dragomirnak életére tört. Ráadásul a főnemesi diákok intrikáikkal akaratukon és tudtunkon kívül utat nyitnak a Szent Vlagyimir Akadémiába a gyilkos és kíméletlen élőhalott strigák előtt.

Visszatérünk a Szent Vlagyimir Akadémiára, ahol a főnemesi diákok intrikái, az elhunyt barátjának szelleme, a régi és új ellenségek mellett Rose igyekszik egy kemény, hathetes terepgyakorlatot túlélni, ugyanis nemsokára elérkezik nagykorúságának és érettségijének időpontja! Tartsatok bloggereinkkel a Vámpírakadémia-sorozat harmadik részének turnéján, aminek a végén az Agave Könyvek kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk hazaviheti A halál csókja című paranormális romantikus regényt.

Nyereményjáték

A mostani játékunkban olvasnotok kell! A kiadó oldalán találtok egy röpke beleolvasót a A halál csókjába, aminek az elolvasása után könnyedén megválaszolhatjátok az állomásokon található kérdéseket. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)


0 Reviews:

Post Your Review