Claire Daverley: Éjszakákon át - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 felnőtt General Press realista romantikus
Claire Daverley: Éjszakákon át

Claire Daverley: Éjszakákon át

2023 felnőtt General Press realista romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: General Press

Fordító:  Fügedi Tímea

Műfaj: realista, romantikus

Terjedelem: 400  oldal

Ismered azt az érzést, amikor valaki, akire addig fel sem figyeltél, hirtelen igazán rád néz, és rádöbbensz, hogy az egész világon ő az egyetlen, aki a lelked mélyére lát? Majd belekezdtek, és innentől nincs megállás: éjszakákon át csak beszélgettek és beszélgettek, mert ő az egyetlen, aki megért, és onnantól a szíveteket örökre láthatatlan kötelék fűzi össze.
Egy fiú és egy lány egymásra talál. Ez történik itt is.
A tizenhét éves Rosie és a két évvel idősebb Will egy hűvös angliai estén a tengerparti tábortűz mellett melegszenek, beszélgetnek, és csodálkoznak rá egymásra először. Ugyan egy gimnáziumba járnak, és mindketten az érettségijükre készülnek, eddig még sosem szóltak egymáshoz. Hiszen a lány eminens tanuló, a fiú pedig a gimi fekete báránya. Csakhogy a sors most egymás mellé sodorta őket. Ám a sors ugyanígy közbe is szólhat...
 

A General Press Kiadó jelentette meg Claire Daverley: Éjszakákon át című regényét, melyben Rosie és Will szívfájdító szerelmének történetéről olvashattok. A blogturné állomásait követve, akár meg is nyerhetitek a könyv egy példányát a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Rosie és Will egy tábortűz mellett ismerkedtek össze, ezért a játékunk is ezzel kapcsolatos. Népszerű filmes jeleneteket válogattunk, mely épp tábortűz mellett játszódik. Ismerjétek fel a képekről a filmet vagy sorozatot, és a címét írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

10.23 Kelly és Lupi olvas
10.25.Könyv és más
10.29 Pandalány olvas
10.31 KönyvParfé

 

0 Reviews:

Post Your Review