Guillaume Musso: Angélique - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Guillaume Musso
Guillaume Musso: Angélique

Guillaume Musso: Angélique

2023 Guillaume Musso
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Park

Év: 2023

Oldalszám: 272

Fordította: Molnár Zsófia

Elmulasztott ​lehetőségek és talán még beteljesülő remények. Mathias Taillefer egy kórházi szobában tér magához. Ágya mellett ismeretlen fiatal csellista. Louise Collange önkéntesként zenél a gyógyulóknak. Amikor megtudja, hogy Mathias rendőr, különös megbízással áll elő. A férfi először húzódozik, de lassanként felkelti érdeklődését az ügy, és egymást követik a bonyodalmak. Így kezdődik a nyomozás, amelynek szálai leginkább befelé vezetnek, tétje pedig a megálmodott élet, a másik szívében és a világban betöltött biztos hely megtalálása. Guillaume Musso regényről regényre különleges kapcsolatot alakít ki olvasóival. Az 1974-ben Antibes-ban született szerző diákévei alatt kezdett írni. A közönség először 2004-ben, az És azután… megjelenésekor találkozhatott vele. Majd egymást érték a regények. Mára ő a legnagyobb példányszámban eladott kortárs francia író, aki tizenkét éve megszakítás nélkül vezeti a francia sikerlistát, és népszerűsége a világ minden táján töretlen. 2021-ben elnyerte a thriller és noir műfajában teljes életműért járó Raymond Chandler-díjat.
 

Guillaume Musso életművéből a Park Kiadó ezúttal a szerző legeslegújabb alkotását hozta el számunkra magyar nyelven. Az Angélique-ben ráadásul már a COVID-19 járvány is megjelenik, sőt, fontos részét képezi a történetnek. Kövesd végig a turnét, ha kíváncsi vagy, mit gondolunk a kötetről. És ne feledd, egy példányt ki is sorsolunk a végén!

Nyereményjáték

Guillaume Musso ezen könyve többnyire Párizsban játszódik. Játékunkban is olyan könyvekből hoztunk idézeteket, melyeknek fontos helyszíne a francia főváros. A feladatotok, hogy kitaláljátok az adott regény címét, és megírjátok nekünk azt a Rafflecopter megfelelő sorában. 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review