Lynn Painter: Jobb mint a filmeken (Jobb mint a filmeken #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 chick lit chick-lit kortárs Kossuth realista romantikus Young Adult
Lynn Painter: Jobb mint a filmeken (Jobb mint a filmeken #1)

Lynn Painter: Jobb mint a filmeken (Jobb mint a filmeken #1)

2023 chick lit chick-lit kortárs Kossuth realista romantikus Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Kossuth Kiadó

Fordító:  Nimila Ágnes

Műfaj:  young adult, romantikus

Terjedelem: 416  oldal

Az ​örök álmodozó Liz Buxbaum szíve már gyerekkora óta Michaelért dobog. Azonban szerelme mindig hűvös és távolságtartó volt vele, idővel pedig elköltözött egy másik városba. Amikor a fiú visszatér, Liz mindent megtesz, hogy az áhított szerelem végre beteljesüljön, és Michael legyen a partnere a szalagavató bálon. Célja elérése érdekében még a szomszéd sráccal, Wesszel is összehaverkodik, akivel pedig gyerekkoruk óta folyton csak borsot törnek egymás orra alá. Liz abban bízik, hogy Wes jóbarátja Michaelnek, és majd segít összehozni vele a régóta vágyott, romantikus randevút.
Miközben mindent elkövetnek, hogy Michael felfigyeljen Lizre, a lány azon kapja magát, hogy egyre jobban megkedveli West, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz a fiúval. Bár Liz azt hiszi, mindent tud a tökéletes randiról és a romantikus szerelemről – hiszen nincs olyan romantikus film, amelyet ne látott volna legalább százszor –, egy idő után úgy érzi, át kell értékelnie mindent, amit korábban gondolt a boldogságról. Mert hiába Bridget Jones minden jótanácsa, hiába a 10 dolog, amit utálok benned humoros pillanatai vagy a Kate és Leopold tündérmesébe illő története, a valóság mindig sokkal fordulatosabb és emlékezetesebb, mint a filmek. És persze igazabb is.
 

A Kossuth Kiadó jelentette meg Lynn Painter: Jobb mint a filmeken című regényét, melyben a végzős Liz romantikus filmekkel és érzelmes zenékkel átszőtt szerelmi életébe nyerünk bepillantást. Kövesd  a blogturné állomásait, ha szerencsés vagy a játékban, akár meg is nyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Liz imádja a romantikus filmeket, így a játékunk is ehhez a témához kapcsolódik. Ismerjétek fel a képek alapján a könyvben is szereplő ikonikus filmeket, és a helyes válaszokat írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review