Ellery Adams: Titkok könyvklubja - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Animus Kiadó cozy crime Ellery Adams sorozat
Ellery Adams: Titkok könyvklubja

Ellery Adams: Titkok könyvklubja

2023 Animus Kiadó cozy crime Ellery Adams sorozat
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Animus Kiadó

Fordító: Szieberth Ádám

Műfaj: cozy crime

Terjedelem: 368  oldal

Fülszöveg:
A Csodakönyvek igazán különleges könyvesbolt. Nemcsak azért, mert egy régi vasútállomás épületében működik, hanem mert a tulajdonosa, Nora Pennington gyógyszer helyett könyveket „ír fel receptre” azoknak, akiknek szükségük van rá. Márpedig a gyógyfürdőjéről híres kisvárosban, Miracle Springsben sok gyógyulni vágyó lélek akad. Ugyanezt tapasztalja a szomszédos pékségben – a Mézeskalács Házikóban – Hester is, aki személyre szabott vigaszsütivel vidítja fel letört vendégeit. Egy napon egy üzletember kéri Nora szakértő segítségét, de a férfi nem jut el a megbeszélt találkozóra, mert elgázolja a vonat. Norát megrázza az eset, ezért Hesterrel és két barátnőjükkel elhatározzák, hogy kiderítik az igazságot, ugyanis biztosak benne, hogy nem baleset történt, hanem gyilkosság. Nemrég indult könyvklubjuk így egy csapásra nyomozóklubbá alakul, és belevetik magukat a szövevényes ügybe. Hamar ráébrednek, hogy ehhez a feladathoz minden bátorságukra és leleményességükre szükség lesz, és hogy a támasz, amelyet egymásnak nyújtanak, sok mindenen átsegíti őket. Mert nem csak a bűnözőknek vannak ám titkaik… A Titkok Könyvklubja egy új sorozat nyitódarabja, amelynek főszereplői egytől egyig erős nők. Műfaját tekintve egy csipetnyi romantikával fűszerezett, rafinált, modern krimi, amitől ráadásul garantáltan kedvünk támad lefosztani egy könyvespolcot, és elmerülni a regények csodálatos világában.
 


Az Animus Kiadó egy cozy crime történettel lepte meg olvasóit. Ellery Adams: Titkok könyvklubja című könnyed krimije egy kisvárosi gyilkosság felgöngyölítésének ered nyomába. Az önkéntes nyomozás élén pedig ki más állhatna, ha nem a helyi könyvesbolt tulajdonosa, aki szabadidejében biblioterápiával is foglalkozik. Tartsatok a Blogturné Klub négy bloggerével, járjunk együtt utána Norával a rejtélyes haláleset titkainak, s a turné végén a Kiadó jóvoltából tiétek lehet egy példány a kötetből.


Nyereményjáték

A történetben nagyon fontos szerep jut a Csodakönyvek könyvesboltnak, így a turné nyereményjátékán híres-hírhedt könyvesboltoknak és könyvtáraknak eredünk nyomába. Minden állomáson találtok egy-egy rövid meghatározást, a feladatotok pedig, hogy kitaláljátok, melyik könyvesboltról vagy könyvtárról van szó. A helyes megfejtést írjátok a Rafflecopter megfelelő sorába. 


Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.




A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review