Marie Benedict: Nancy választása - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Libri kiadó Marie Benedict történelmi fikció
Marie Benedict: Nancy választása

Marie Benedict: Nancy választása

2023 Libri kiadó Marie Benedict történelmi fikció
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó:Libri

Fordító:  Svoboda Róbert

Műfaj:  történelmi regény

Terjedelem:432 oldal

A két világháború között a mindenkire nagy hatást gyakorló, vonzó és éles eszű Mitford nővérek fontos szerepet játszanak Nagy-Britannia irodalmi és társasági életében. A család már jó néhány botrányt átvészelt, de máris itt a következő, ugyanis Diana elválik jómódú férjétől, és hozzámegy egy fasiszta vezetőhöz. Húga, Unity követi a nővérét egészen Münchenig, és rövidesen szárnyra kap a pletyka, hogy ő pedig nem más, mint Hitler szeretője lett. A nácik megállíthatatlanul törnek előre, és a regényíró Nancy Mitfordnak egyre gyanúsabbá válnak a németországi látogatások és a magas rangú náci körök, amelyekben a testvérei mozognak. Miután fültanúja lesz pár aggodalomra okot adó beszélgetésnek, és felfedez néhány nyugtalanító dokumentumot, nehéz választás elé kerül… Marie Benedict regénye szemléletes módon mutatja be a második világháborúhoz vezető viharos politikai helyzetet és azt, hogy a szélsőséges ideológiák miként ragadhatnak el látszólag józan embereket is. Mindeközben pedig arra keresi a választ, van-e helyes megoldás, ha a hazánk és a családunk között kell választanunk…
 


Marie Benedict legújabb magyarul megjelent regényében az angol arisztokráciához tartozó és a két világháború közötti társasági életben meghatározó szerepet betöltő Mitford nővérekről írt regényt, akiknek a sorsa összefonódott a korabeli politikai élettel. Hogy mit is választott Nancy azt megtudhatjátok, ha bloggereinkkel tartatok és még meg is nyerhetitek a kötetet, amit a Libri Kiadó jelentetett meg.

Nyereményjáték

A Fényes Ifjúságnak elnevezett 20-as 30-as évekbeli csapathoz tartoztak a Mitford lányok is de ennek a bohém csoportnak más híres tagjai is voltak. A játékuknban minden bloggernél találtok egy tagról leírást, az illető nevét kell beírnotok a Rafflecopter megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz, a nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

  • 11.02 Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review