Richelle Mead: Dermesztő ​ölelés (Vámpírakadémia 2.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Agave paranormális paranormális románc Richelle Mead romantikus Urban Fantasy vámpírok
Richelle Mead: Dermesztő ​ölelés (Vámpírakadémia 2.)

Richelle Mead: Dermesztő ​ölelés (Vámpírakadémia 2.)

2023 Agave paranormális paranormális románc Richelle Mead romantikus Urban Fantasy vámpírok
Rövid leírás:
Rose és Lissa kalandja egy újabb izgalmas történetben folytatódik!

Blogturné Részletek

Kiadó: Agave Könyvek 

Téma/műfaj: Young Adult, Urban Fantasy, Paranormális romantikus 

Terjedelem: 306 oldal 

ISBN: 9789639868694 

Fordította: Farkas Veronika

Rose Hathaway élete tele van gondokkal. Nem elég mindaz a nehézség, amit damfír testőrtanoncként kell átélnie, de még oktatója, a vonzó Dmitrij is valaki másra vetett szemet. A köztük lévő szoros kapocs miatt pedig Rose folyton akkor hallja legjobb barátnője, Lissa Dragomir gondolatait, amikor az barátjával, Christiannal enyeleg. Közben a vérszomjas strigák lemészárolnak egy patinás mora családot, a váratlan és brutális támadás pedig készenlétre ösztönzi a Szent Vlagyimir Akadémia vezetőit. Hogy megvédjék a tanulókat, a legjobb damfír testőröket hívják segítségül, többek közt Rose anyját, a legendás, ám szigorú Janine Hathaway-t is, ráadásul az idei sítáborban a veszély miatt kötelező a részvétel. Idaho hótól csillogó lankái azonban csupán látszólag biztonságosak. A könyörtelen strigák halálos veszélyt jelentenek mindenki számára, így Rose-nak cselekednie kell. A hősiesség ugyanakkor mindig nagy árat követel.

Rose és Lissa kalandja egy újabb izgalmas történetben folytatódik! Egy brutális támadást követően a Szent Vlagyimir Akadémia falai között is fokozzák a tanulók védelmét, így felbukkan Rose anyja, a legendás, ám szigorú Janine Hathaway is. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, mit gondolnak a Vámpírakadémia második részéről, és ne felejtsetek el játszani se! Egy szerencsés olvasónk megnyeri a Dermesztő ölelést az Agave Könyvek kiadónak hála.

Nyereményjáték

A mostani játékunkban olvasnotok kell! A kiadó oldalán találtok egy röpke beleolvasót a Dermesztő ölelésbe, aminek az elolvasása után könnyedén megválaszolhatjátok az állomásokon található kérdéseket. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)


0 Reviews:

Post Your Review