Matt Haig: Evie ​és az állatok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 ifjúsági Kolibri Kiadó Matt Haig
Matt Haig: Evie ​és az állatok

Matt Haig: Evie ​és az állatok

2023 ifjúsági Kolibri Kiadó Matt Haig
Rövid leírás:
Végre hazánkban is megjelent a sokak által kedvelt Matt Haig egy régebbi története, az Evie ​és az állatok című, sorozatindító ifjúsági regény...

Blogturné Részletek


Kiadó: Kolibri Kiadó, 2022
Műfaj: ifjúsági regény


Fülszöveg: EVIE NAGYON SZERETTE AZ ÁLLATOKAT.
Evie nem csupán szerette az állatokat. Nem csupán mindent tudott róluk. Evie-nek volt egy különleges képessége. Egy nagyon szokatlan képessége. Evie HALLOTTA, mit gondolnak az állatok.
És néha, anélkül, hogy akár csak a száját is kinyitotta volna, BESZÉLNI tudott velük.
Ez volt az ő titkos szuperereje…
Csakhogy különlegesnek lenni nem feltétlenül kellemes.
És főleg nem veszélytelen…

 


Végre hazánkban is megjelent a sokak által kedvelt Matt Haig egy régebbi története, az Evie ​és az állatok című, sorozatindító ifjúsági regény. Ismerkedjetek meg egy különleges kislánnyal, aki képes a gondolatain keresztül beszélgetni az állatokkal, és éljetek át izgalmas kalandokat bloggereinkkel együtt! Ha helyesen válaszoltok az állomásokon található kérdésekre, meg is nyerhetitek a Kolibri Kiadó által felajánlott példányt!



Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban Matt Haig további köteteinek nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review