Katharine McGee: American Royals - Felséges titkok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 alternatív történelem Dream Válogatás Maxim Kiadó romantikus Young Adult
Katharine McGee: American Royals - Felséges titkok

Katharine McGee: American Royals - Felséges titkok

2023 alternatív történelem Dream Válogatás Maxim Kiadó romantikus Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Maxim Kiadó

Fordító:  Sóvágó Katalin

Terjedelem: 336 oldal

Most Beatrix Washington uralkodik Amerikában, az ország történelmének első királynője, akinek meg kell küzdenie mindazzal, amit elveszített a koronához vezető úton. Családja azonban minél előbb le akarja tudni az érdekházasságát egy olyan férfival, akit alig ismer. Senki sem tudhatja, hogy Beatrix szíve igazából a testőréé… Samantha hercegnő még sosem adott nagyobb pofonokat a közízlésnek, és továbbra is nővérének vőlegénye után eped. Sajnos semmi sem utal arra, hogy Beatrix esküvőjét le akarnák fújni, Sam viszont váratlanul talál mást, akin megakad a szeme. Nina mindenáron kerülni igyekszik a palotát, és közben olyasvalakibe szeret bele, akire a legkevésbé sem számított: a hozzá hasonlóan vérző szívű Ethanbe, akivel hamarosan ellenállhatatlannak találják egymást. Daphne képes lenne tíz körmével utat kaparni magának a legfelső körökbe, és még sosem jutott ilyen közel az áhított célhoz… de akkor miért nem képes kiverni a fejéből Ethant? Egyik lány sem tudja, hogy hamarosan kipattan egy óriási nagy titok, amely örökre megváltoztatja Amerika sorsát… Új kor kezdődik…
 



Két évvel az első kötet után magyarul is megjelent az American Royals várva várt folytatása, amiben immáron Beatrix Washington uralkodik Amerikában... A történetről a Blogturné Klub három bloggere mesél, egy szerencsés nyertes pedig meg is nyerheti a kötet egy példányát.

Nyereményjáték


A történetben immáron Beatrix uralkodik az Amerikai királyságon, aki az ország történelmének az első királynője. Beatrix tiszteletére a mostani nyereményjátékunk során három olyan női uralkodóról találtok képet, akiknek a hatása a történelemre jelentős, és nagy tetteket vittek véghez. A kép alapján a feladatod, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírd az uralkodó nevét. Angol és magyar nevet is elfogadunk. A helyes megfejtők között a könyv egy példányát fogjuk kisorsolni. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review