Laura Agustí: Egy macska története - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 állatos életrajz Helikon illusztrált
Laura Agustí: Egy macska története

Laura Agustí: Egy macska története

2023 állatos életrajz Helikon illusztrált
Rövid leírás:
Ismerkedjetek meg a Helikon kiadó által nemrég megjelentetett Egy macska történetével!

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Helikon kiadó

Terjedelem: 156 oldal

ISBN: 9789636200114 · 

Fordította: Eőry Zsófia

Illusztrálta: Laura Agustí 

Műfaj: illusztrált élettörténet

„Állítólag az állatok érzékelik, ha nem vagyunk jól, ilyenkor ösztönösen a nyomunkban maradnak, hogy megvédjenek minket, és ez a macskákra hatványozottan igaz. Ahányszor csak megbetegedtem, Hékás nem mozdult mellőlem. Ha pedig szomorú voltam és kicsordult a könnyem, Hékás sietve lenyalogatta az arcomról a bánatot, mert tudta: rózsaszín, érdes nyelve elég ahhoz, hogy egy pillanatra megfeledkezzem a világról.” Vajon mi teszi olyan különlegessé a macskákat? Miért nyűgöz le annyi embert eleganciájuk, közömbösségük és gőgös viselkedésük? És hogyan képesek segíteni nekünk, embereknek megküzdeni a szorongással, a magánnyal és a szomorúsággal? Laura Agustí spanyol grafikus meseszép illusztrációkkal teli könyvében saját élettörténetét mondja el, amelyben gyermekkorától kezdve kitüntetett szerep jutott az állatoknak – különösen a macskáknak. Laura Barcelonába költözve vette magához Hékást, a nehéz természetű sziámi macskát, akivel tizennyolc éven át osztotta meg az életét. S miközben különleges és érzelmes kapcsolatukról mesél, Laura elénk tárja a macskákról szerzett gazdag tudását is: kiderül, miért ihlettek meg annyi művészt az ókori Egyiptomtól kezdve a modern festészetig, hasznos tanácsokkal szolgál a macskatartásról, és azt is megtudhatjuk, miként dolgozható fel szeretett állatunk elvesztése. Kötelező olvasmány a macskák szerelmeseinek.
 

Ismerkedjetek meg a Helikon kiadó által nemrég megjelentetett Egy macska történetével! Ebben a gazdagon illusztrált könyvben Laura Agustí élettörténetét ismerhetitek meg, aki gyermekkorától kezdve állatokkal vette körül magát, aztán magához vette Hékást. Tartsatok bloggereinkkel ezen a macskarajongóknak szóló turnén, és játsszatok, hogy megnyerhessétek a kiadó által felajánlott nyereménypéldányt!

Nyereményjáték

Minden állomáson találtok egy kérdést, amely Laura Agustí könyvéhez kapcsolódik. Keressétek meg a válaszokat, és írjátok be a helyes választ a rafflecopterbe. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review