Kresley Cole: Arcana Rising - Vihar előtti csend (Az Arkánum krónikák #4) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Fantasy Könyvmolyképző poszt-apokaliptikus romantikus Vörös Pöttyös
Kresley Cole: Arcana Rising - Vihar előtti csend (Az Arkánum krónikák #4)

Kresley Cole: Arcana Rising - Vihar előtti csend (Az Arkánum krónikák #4)

2023 Fantasy Könyvmolyképző poszt-apokaliptikus romantikus Vörös Pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó 2022

Fordító:  Benkő Ferenc

Műfaj:  fantasy, poszt-apokaliptikus, romantikus

Terjedelem:  336 oldal

A katasztrófa után…
A Császár pokoli csapása egy egész sereget eltörölt a föld színéről, és veszélybe sodorta az emberiség jövőjét – de Circe visszavágott. Az elemi összecsapás iszonyú pusztítást végez az Arkánumok világában, és kis híján Evie életébe kerül, aki elszakad a szövetségeseitől.
Miután Richter keze nyomán Aric eltűnik, Jack és Selena pedig vértanúkká lettek, Evie-nek már csak a benne rejtőző sötétség marad. Ekkor bukkan fel két új Arkánum, akik mindent megváltoztatnak: az egyik megváltást hozhat, a másik elsöprő lidércnyomást.
Evie kénytelen Aric nyomába eredni, hogy helyrehozza a törékeny kapcsolatukat. De minél többet tud meg a majdani szerepéről – és a hátborzongató múltjáról –, úgy nő az esélye,
hogy a Császárhoz fogható szörnyeteggé válik.
Csak rajta múlik, hogy a szövetségesei oldalán minden addiginál hevesebben szembeszállhasson a pusztító Richterrel…


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Az Arkánum Krónikák sorozat negyedik részét Kresley Cole tollából: Arcana Rising - Vihar előtti csend címmel. A rajongók és persze bloggereink is repesve várták már, hogy a kártyák újra mozgásba lendüljenek. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A kiadó oldalán bele is olvashatsz a regénybe! Mindenképpen érdemes, mert a játékunk minden kérdésére megtalálod a választ. A rafflecopter doboz megfelelő sorába írd be a feltett kérdésre adott megoldást.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review