Jégvarázs - 365 mese - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Kolibri Kiadó mesegyűjtemény mesekönyv
Jégvarázs - 365 mese

Jégvarázs - 365 mese

2023 Kolibri Kiadó mesegyűjtemény mesekönyv
Rövid leírás:
Fedezd fel Arendelle varázslatos világát Annával, Elzával, valamint a Jégvarázs és a Jégvarázs II elragadó szereplőivel!

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Horváth M. Zsanett

Műfaj: mesekönyv

Terjedelem: 368 oldal

Fedezd fel Arendelle varázslatos világát Annával, Elzával, valamint a Jégvarázs és a Jégvarázs II elragadó szereplőivel! Ebben a mesés kötetben Kristoff vakmerő mentőakciót hajt végre Olaf segítségével; Sven a kastély körül bujkál, hogy ne kelljen megfürödnie; Elza és Anna egy távoli, sivatagos királyságba utaznak; és a jó barátok számos izgalmas kalandban vesznek részt. Az év minden napjára jut egy történet, így ennek a mesekönyvnek ott a helye az éjjeliszekrényen, vagy a kandalló, esetleg tábortűz mellett!
 



Térjetek vissza a Jégvarázs világába, és fedezzétek fel Anna, Elza és a többiek izgalmas kalandjait egy egész éven át! A Kolibri Kiadó vadonatúj, csodálatos kötetében ezúttal 365 Jégvarázs mese vár rátok, és ha velünk játszotok, meg is nyerhettek egy példányt a kötetből!

Nyereményjáték

Ismeritek az összes szereplőt a Jégvarázsból? Mostani játékunkban kiderítjük! Az állomásokon ugyanis egy-egy kevésbé népszerű Jégvarázs karaktert találtok, a feladatotok pedig az lesz, hogy beírjátok a nevét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review