Jennifer L. Armentrout: The ​Brightest Night – A legfényesebb éjszaka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös
Jennifer L. Armentrout: The ​Brightest Night – A legfényesebb éjszaka

Jennifer L. Armentrout: The ​Brightest Night – A legfényesebb éjszaka

2023 Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

  


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Mergl-Kovács Bernadett

Műfaj:  fantasy

Terjedelem:  528 oldal

Luc megidézi a vihart… a vihar pedig maga Evie. Alig egy évvel ezelőtt Evelyn Dasher világa a feje tetejére állt: biztonságos, hétköznapi élete hazugságnak bizonyult, és megtudta az igazat arról, hogy ki volt egykor, és kicsoda most. Menekülni kényszerült, és a hármas zónában rejtőzött el, de tudja, ha nem tanulja meg uralni a képességeit, akkor veszélyt jelent. Veszélyt az ott élő közösség minden tagjára és még a jóképű, elképesztő természetfeletti erővel bíró Lucra is, aki bármit megtenne a lány biztonságáért. Ha kell, hazudik, alkudozik, könyörög, gyilkol. Vannak azonban olyan titkok, amelyekről még Luc sem tud, és ahogy Evie egyre jobban megismeri a képességeit, Luc tettei pusztító következményekkel járnak. A luxen-arum univerzum legújabb darabja.
 


Folytatódnak Luc és Evie kalandjai, ugyanis decemberben megjelent az Originek sorozat harmadik része, A legfényesebb éjszaka a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Ha ti is szeretnétek újra elmerülni a luxenek és originek világában, tartsatok velünk és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során a luxen-arum világ borítóit kell felismernetek. A Luxen és Origin sorozat valamely kötetének borító-részletét találjátok meg minden állomáson, a feladat pedig, hogy kitaláljátok melyik könyvről van szó és beírjátok a címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review