Bessenyei Gábor: A Hang - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Bessenyei Gábor horror ifjúsági Kaméleon Könyvek Könyvmolyképző Kiadó misztikus
Bessenyei Gábor: A Hang

Bessenyei Gábor: A Hang

2023 Bessenyei Gábor horror ifjúsági Kaméleon Könyvek Könyvmolyképző Kiadó misztikus
Rövid leírás:
Decemberben megjelent Bessenyei Gábor legújabb regénye, A Hang. Ha kíváncsi vagy, hogy mit gondolnak bloggereink erről a misztikus ifjúsági történetrő

Blogturné Részletek





Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj:  ifjúsági

Terjedelem: 264 oldal

Ha a félelem sötétségbe borítja a világodat, csak egy bátor döntéssel tudod megváltani. Egy különös barátság lenyűgöző története. Hugó előtt pocsék nyár áll. A szülei házassága veszélyben, ezért néhány hétre a nagymamájához küldik, ahol semmi másra nem számíthat, csak unalomra. De már az első éjszaka riadtan ébred, és érzi, nincs egyedül. Aztán megszólal a sötét hang. A hang, ami mindenhol ott van. Hugó hibája, hogy ez a valami elszabadult? És mit tehet ellene? Lilja magányos és unatkozó kísértetként éli a mindennapjait, egészen addig, amíg egy sötét erő be nem tör az otthonába. De mit akar tőle a hang? És mi köze ehhez a nemrég érkezett fiúnak? Hugónak és Liljának csak összefogva van esélyük legyőzni az ellenséget. De mire elég, ha ők ketten összefognak? És ki mit veszíthet a küzdelemben? Borzongató kaland veszi kezdetét, amiben a tét már nem csak az otthonuk békéje. Tarts velük a bátor kalandon!


Decemberben megjelent Bessenyei Gábor legújabb regénye, A Hang. Ha kíváncsi vagy, hogy mit gondolnak bloggereink erről a misztikus ifjúsági történetről, tartsatok velünk, a kiadó jóvoltából pedig egy szerencsés játékos egy nyereménypéldánnyal is gazdagodhat.

Nyereményjáték

A Hang Bessenyei Gábor hatodik megjelent kötete. Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire ismeritek az író többi kötetét: minden állomáson találtok egy idézetet valamelyik könyvéből, a ti dolgotok pedig beírni az adott könyv címét a Rafflecopter megfelelő dobozába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review