Elle Kennedy: The Dare - A kihívás (Briar U #4) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Elle Kennedy Könyvmolyképző New Adult romantikus Rubin pöttyös sport testképzavar
Elle Kennedy: The Dare - A kihívás (Briar U #4)

Elle Kennedy: The Dare - A kihívás (Briar U #4)

2023 Elle Kennedy Könyvmolyképző New Adult romantikus Rubin pöttyös sport testképzavar
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Barthó Eszter

Műfaj: new adult, romantikus, sport, testképzavar

Terjedelem:   376 oldal

Vannak kockázatok, amiket vállalni kell…
Az egyetem lett volna a nagy esély, hogy rút kiskacsából kecses hattyúvá változzam. Ehelyett egy gonosz banyákkal teli lányszövetség csapdájába estem. Nem könnyű a beilleszkedés, így amikor a Kappa Chi-nővéreim kihívás elé állítanak, nem mondhatok nemet.
A feladat: elcsábítani a harmadév legmenőbb hokisát. Conor Edwards gyakori vendég a Görög Sor bulijain… és a Görög Sor lányszövetségeinek ágyaiban. Az a típus, akibe belezúgsz, mielőtt még rájönnél, hogy az ilyen srácok levegőnek nézik a magamfajta lányokat. Csakhogy Mr. Népszerű csupa meglepetés – ahelyett, hogy kinevetne, hajlandó velem felmenni az emeletre, és eljátszani, hogy történik köztünk valami. Sőt, még ennél is tovább megy: folytatni akarja a tettetést. Úgy tűnik, Conor szeret játszani, és élvezi, hogy hülyítheti a „barátaimat”.
Szinte képtelenség ellenállni a dögös szörfös srác laza bájának, bár szép lassan rájövök, hogy Conor nem pont olyan, mint amilyennek a rajongói látják. Minél tovább folytatjuk ezt az őrült színjátékot, annál nagyobb az esély, hogy csúnya vége lesz a történetnek.

A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Elle Kennedy Briar U sorozatának utolsó részét  The Dare - A kihívás  címmel. Conor Edwards meglehetősen unja a trófea szerepét, amit a lányok folyton el akarnak nyerni, így kapva kap az izgalmas ajánlaton, hogy álbarátja legyen a kerek formákkal megáldott Taylor Marsh-nak. Vajon lesz ebből a kapcsolatból szerelem?  Ha szívesen olvasnád a regényt, kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A fiúk neveivel már játszottunk, most következzenek a lányok! A turnénk során minden állomáson egy kedvelt női főszereplő nevének betűit kevertük össze Elle Kennedy jégkorongos sorozataiból. Helyes sorrendbe szedve a betűket írjátok be a karakter nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review