Shunmyo Masuno: ZEN - Az egyszerű élet művészete (100 zen gyakorlat a szebb és nyugalmasabb hétköznapokért) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 21. Század Kiadó életmód illusztrált ismeretterjesztő japán önfejlesztő önsegítő
Shunmyo Masuno: ZEN - Az egyszerű élet művészete (100 zen gyakorlat a szebb és nyugalmasabb hétköznapokért)

Shunmyo Masuno: ZEN - Az egyszerű élet művészete (100 zen gyakorlat a szebb és nyugalmasabb hétköznapokért)

2022 21. Század Kiadó életmód illusztrált ismeretterjesztő japán önfejlesztő önsegítő
Rövid leírás:
A 21. Század Kiadónak hála nemrég csodás díszkiadásban jelent meg újra Shunmyo Masuno zenről szóló könyve!

Blogturné Részletek
Kiadó: XXI. Század

Terjedelem: 224 oldal

ISBN: 9789635680887

Fordította: Laik Eszter

Műfaj: önsegítő, életmód, életfilozófia

Csupán apró változtatások a szokásaidban és szemléletmódban. Mindössze ennyi kell az egyszerű élethez. Shunmyo Masuno gondolatait illusztrált díszkiadásban adjuk közre. A világot nem könnyű megváltoztatni, és ha nem úgy működik, ahogy szeretnénk, jobb, ha önmagunkon változtatunk – tanítja Shunmyo Masuno. Százféle információ zúdul ránk, felőrli napjainkat a szüntelen sietség és a jövőtől való szorongás. Nem szívesen gondolunk arra, hogy az élet egyszer véget ér, félresöpörjük a múlandóság apró jeleit. Azonban a kis változásoknak is van hatásuk. Ha mindennap szánunk néhány percet arra, hogy ne gondoljunk semmire; ha evés közben nem figyelünk másra, csak az ételre; ha megszabadulunk a felesleges tárgyaktól, de az igazán fontosakat becsben tartjuk; ha elfogadjuk a valóságot olyannak, amilyen – korábban nem tapasztalt nyugalomban és békességben lehet részünk. 

 

A 21. Század Kiadónak hála nemrég csodás díszkiadásban jelent meg újra Shunmyo Masuno zenről szóló könyve! A kerttervezőként is dolgozó japán szerzetes megosztja tapasztalait és gondolatait olvasóival arról, hogy a mai nyüzsgő, gyors világban miként lelhetnek békére, hogyan hozhatják el a nyugalmat az életükbe. Tartsatok bloggereinkkel a zenhez vezető úton, és ne feledjétek, hogy a blogturné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a könyvet!

Nyereményjáték

Mint mindennek, úgy a zen buddhizmusnak is megvannak a maga szimbólumai. Minden állomáson találtok egyet, aminek a nevét be kell írnotok a megfelelő helyre. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review