Jól ​vagyok! Kreatív inspirációs napló - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 illusztrált napló Next21 Kiadó
Jól ​vagyok! Kreatív inspirációs napló

Jól ​vagyok! Kreatív inspirációs napló

2022 illusztrált napló Next21 Kiadó
Rövid leírás:
Te is úgy érzed néha, hogy elárasztanak a teendők és túl sok a stressz a mindennapokban?

Blogturné Részletek

 




Kiadó: Next21 Kiadó, 2021 
Műfaj: kreatív napló


Fülszöveg: Jól vagyok! Kreatív inspirációs napló
színes illusztrációkkal

Kreatív és inspiráló utazás a belső világodba.

Erőt és bölcsességet meríthetsz a könyv feldolgozása során, gyakorolhatod vele az önmegismerést és az oldottabb önkifejezést, a segítségével megbarátkozhatsz a kreatív oldaladdal. Te döntheted el, mire használod – naplónak, vázlatfüzetnek, jegyzettömbnek, poháralátétnek –, de bármihez kezdesz is vele, reméljük, hogy örömet fog okozni.

Amivel találkozhatsz a könyv feldolgozása során:
Azonnal hasznosítható tanácsok és gyakorlatok.
Kreativitás, önkifejezés és belső jólét.

 

Te is úgy érzed néha, hogy elárasztanak a teendők és túl sok a stressz a mindennapokban? A Next21 Kiadó gondozásában megjelent Jól vagyok! Kreatív inspirációs napló segít abban, hogy a pörgős hétköznapokon találjunk egy szeletke békét és nyugalmat, és az alkotáson keresztül kerüljünk közelebb önmagunkhoz. Tarts öt bloggerünkkel a blogturnén, és nyerd meg a Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban elevezünk kicsit az önismeret vizeire, és Titeket is erre invitálunk! Minden állomáson találtok egy-egy önismereti kérdést, helyes válasz nincs, de köszönjük, ha megosztjátok velünk személyesebb gondolataitokat. 
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review