K.A. Tucker - Four Seconds to Lose – Négy másodperc, és nincs tovább - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 KA Tucker Könyvmolyképző Kiadó New Adult Rubin pöttyös
K.A. Tucker - Four Seconds to Lose – Négy másodperc, és nincs tovább

K.A. Tucker - Four Seconds to Lose – Négy másodperc, és nincs tovább

2022 KA Tucker Könyvmolyképző Kiadó New Adult Rubin pöttyös
Rövid leírás:
Karácsony előtt jelent meg K.A. Tucker legújabb romantikus regénye, a Négy másodperc és nincs tovább. A turné során megismerheted a történetét, és ha

Blogturné Részletek




Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Varga Petra

Műfaj:  New Adult

Terjedelem: 448 oldal

Sztriptízklubot üzemeltetni nem olyan felemelő, mint amilyennek a legtöbb srác gondolja. Hosszú munkanapok, munkavállalók egy pszichiátriára is elegendő problémával, a rendőrség folyamatos szaglászása – a huszonkilenc éves Cain kezd elbizonytalanodni kimondatlan küldetésében, hogy óvja a nőket, akiket felvett. Aztán a szőke, barna szemű Charlie Rourke belép az ajtaján, és a dolgok még sokkal bonyolultabbá válnak. Cain tartja a fogadalmát, hogy nem fekszik le az alkalmazottakkal. A huszonkét éves Charlie Rourke-nak sok pénzre van szüksége, méghozzá gyorsan, hogy el tudjon tűnni, mielőtt túl késő lesz. Felfordul a gyomra a gondolattól, hogy levegye a ruháit egy klubnyi férfi előtt, de meggyőzi magát, hogy így legalább bevetheti színészi és táncosi képességeit. És bár a többi táncoslány alig várja, hogy megkaparintsa szexi, elegáns, gondoskodó főnöküket, a lányt ez egyáltalán nem érdekli. Végtére Charlie Rourke nem is létezik – és nem terelheti el a figyelmét romantikázással. Charlie sajnos hamar rájön, hogy a Cain iránti érzései egyre inkább átveszik fölötte a hatalmat – és hogy talán nem is viszonzatlanok. De elveszíteni a férfit, ha rájön, mibe is keveredett, sokkal fájóbb lenne, mint bármi más, ami rá vár.
 


Karácsony előtt jelent meg K.A. Tucker legújabb romantikus regénye, a Négy másodperc és nincs tovább. A turné során megismerheted a történetét, és ha velünk játszol, meg is nyerheted a regény egy példányát.

Nyereményjáték

Egyre több olvasó zárta a szívébe a romantikus történeteiről ismert K.A. Tuckert. A mostani játékunk során az író könyveiből találsz idézeteket. A feladatod, hogy beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mely K.A. Tucker regényből származik az idézet. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review