Shannon Hale: Igaz barátok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 graphic novel ifjúsági illusztrált Shannon Hale
Shannon Hale: Igaz barátok

Shannon Hale: Igaz barátok

2022 graphic novel ifjúsági illusztrált Shannon Hale
Rövid leírás:
A Maxim Könyvkiadó jóvoltából új graphic novelt olvashatunk, ami nem más, mint Shannon Hale Igaz barátok című kötete...

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Maxim Könyvkiadó, 2021 
Műfaj: graphic novel
Terjedelem: 224 oldal

Fülszöveg: Amikor a barátság nem tart örökké…
Shannon és Adrienne kicsi koruk óta legjobb barátok. Egy napon azonban Adrienne elkezd Jennel barátkozni, aki az osztály legnépszerűbb lánya, és a Banda nevű társaság vezetője. A Bandán belül mindenki Jen kedvence akar lenni, és néhány lány ennek érdekében bármit megtenne… akár zaklatna is másokat.
Shannon sosem tudja előre, mit rejt számára a következő nap. Vajon ő és Adrienne barátok maradnak? Képes lesz kiállni magáért? És ő benne van a Bandában – vagy mégsem?

 

A Maxim Könyvkiadó jóvoltából új graphic novelt olvashatunk, ami nem más, mint Shannon Hale Igaz barátok című kötete. Ismerd meg három bloggerünkkel a barátság napos, sötét, mulatságos és fájdalmas oldalát egyaránt, és nyerd meg a Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban jobban körüljárjuk a graphic novel műfaját. Minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet, a ti feladatotok pedig, hogy a szerző nevét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review