Jules Wake: Hóesés Notting Hillben - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Libri kiadó Libri Könyvkiadó romantikus
Jules Wake: Hóesés Notting Hillben

Jules Wake: Hóesés Notting Hillben

2022 Libri kiadó Libri Könyvkiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek





Kiadó: Libri

Fordító: Bosnyák Gabriella

Műfaj:  Romantikus regény

Terjedelem:428 oldal

Szórakoztató és szívmelengető karácsonyi románc. Tökéletes olvasmány mindazoknak, akik szeretik a Hugh Grant-féle romantikus vígjátékokat. A kedves és bohókás Viola Smith a Londoni Metropolitan Operatársulat zenekarában brácsázik, és a főnöke kérésére kénytelen segíteni az egyik Notting Hill-i iskolában a karácsonyi műsor összeállításában. Nate Williams igazi Grincs: nem mondhatni, hogy fellelkesítené a közeledő karácsony gondolata. Ám mivel a kislánya, Grace a főszereplő az ünnepi műsorban, beadja a derekát, és segít Violának a szervezésben. Viola és Nate között úgy szikrázik a levegő, mint a parázs a Portobello Road-i piacon a sült gesztenye alatt. És amikor Londonban havazni kezd, Viola és Nate azon kapják magukat, hogy csapdába estek. Ráadásul nem is egybe… Húszévnyi PR-karrier után Jules Wake szakmát váltott, hogy több ideje és energiája legyen az írásra. Napközben egy általános iskolában dolgozik, éjjelente pedig romantikus történeteket ír – olyanokat, amilyeneket maga is mindig szívesen olvasott.
 


Jules Wake igazi karácsonyi romantikus történetét, a Hóesés Notting Hillben-t a Libri Kiadó jelentette meg az ünnepekre. S bár már elmúlt a Karácsony, de ha még szeretnél egy kicsit ebben a kellemes hangulatban időzni, akkor ajánljuk neked ezt a kedves történetet. Tarts bloggerekkel és ha megfejted feladványokat, megnyerheted a Kiadó által felajánlott könyvet is.

Nyereményjáték

Mivel Karácsony környékén fontos szerepet kap az angoloknál így a könyv szereplői között is az étel, hagyományos angol ételeket keresünk. Az állomásokon található képek alapján írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába, hogy milyen angol kaját ábrázolnak. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review