Kennedy Ryan: Long Shot - Távoli dobás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 anyaság Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös sport
Kennedy Ryan: Long Shot - Távoli dobás

Kennedy Ryan: Long Shot - Távoli dobás

2022 anyaság Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös sport
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó újabb sportos romantikus sorozatindító kötetet hozott el a magyar olvasók számára. Tartsatok velünk, hiszen megnyerhetitek a ki

Blogturné Részletek







Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Rácz Kata

Műfaj:  romantikus

Terjedelem: 544 oldal

EGY TILTOTT SZERELEM AZ NBA ROBBANÉKONY VILÁGÁBÓL… Azt hiszed, tudod, milyen egy kosaras barátnőjének lenni? Nem tudod. A tündérmesém a feje tetejére állt. És boldogtalanul éltek… Megcsókoltam a herceget, és átveréssé változott. Bolond voltam, a szerelme pedig – a bolondok aranya. Most van egy új játékos a játszmában, August West. Az NBA egyik legfényesebb csillaga. Ellenállhatatlan. Tiltott Engem akar. Én pedig őt. De a múltam és a hercegem, aki átvert, nem ereszt.



A Könyvmolyképző Kiadó újabb sportos romantikus sorozatindító kötetet hozott el a magyar olvasók számára. Tartsatok velünk, hiszen megnyerhetitek a kiadó által felajánlott nyereménypéldányt!

Nyereményjáték

A Távoli dobás egyike a Könyvmolyképző Kiadó sportos, romantikus köteteinek, éppen ezért a mostani játékunkban hasonló könyvekre fókuszálunk. A feladatotok, hogy kitaláljátok, hogy melyik fiktív páros melyik Rubin Pöttyös könyvből származik, és a könyv címét be kell írnotok a Rafflecopter doboz megfelelő dobozába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

  • 01. 31. Veronika’s Reader Feeder

0 Reviews:

Post Your Review