Maggie Fenton: A herceg liezonja - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Arany Pöttyös Könyvmolyképző Kiadó Maggie Fenton történelmi romantikus
Maggie Fenton: A herceg liezonja

Maggie Fenton: A herceg liezonja

2022 Arany Pöttyös Könyvmolyképző Kiadó Maggie Fenton történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Kereki Noémi Valentina

Műfaj:  történelmi romantikus

Terjedelem: 520 oldal

Egy ​mindent irányítani akaró herceg.

Egy éles eszű kékharisnya.

És egy őrjítő vonzalom.

A hűvös, szőrszálhasogató montfordi herceg elvárja, hogy minden úgy legyen, ahogy ő akarja: szép rendben, szigorúan a szabályok szerint. Ezért feldühödik, amikor megtudja, hogy az egyik hercegi birtok bérlője már egy éve meghalt, de valaki mégis irányítja, pedig egy ősi szerződés szerint az már a Montfordokat illeti. Amikor a herceg megérkezik Yorkshire-be, hogy utánajárjon a helyzetnek, rádöbben, hogy a birtokot egy vadóc nő vezeti – aki ráadásul még kékharisnya is.

A tűzvörös hajú Astrid Honeywell talpraesett és tanult. Évek óta ő irányítja a Honeywell család gazdálkodását. És nincs szándékában senkinek – még Montfordnak sem – átadni valami elavult szerződés miatt.

Montford és Astrid között azonnal fellobban a gyűlölet… és valami tagadhatatlan, leírhatatlan vonzalom. Ám ellen kell állniuk helytelen vágyaiknak, elvégre a hercegnek Londonban menyasszonya van. Viszont amikor Astrid élete veszélybe kerül, Montford azon kapja magát, hogy kész lenne mindenét kockára tenni, hogy megmentse a lányt.

Mélyedj el üdítő románcukban!


 





A pajkos régensség nevű sorozat első részével mutatkozik be a magyar olvasóknak Maggie Fenton. A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában megjelent A herceg liezonja könnyed stílusával és váratlan fordulataival mosolyt csal az olvasó arcára.

Tartsatok velünk blogturnénkon és megnyerhetitek a Kiadó által felajánlott könyvet!



Nyereményjáték

Hercegekre vadászunk! Nyereményjátékunk minden állomásán egy-egy olyan történet fülszövegéből találtok részletet, amelyben egy herceg is szerepel. A feladatotok az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a könyv címét és szerzőjének nevét, amelynek fülszövegéből a részlet származik.

Figyelem! A beírt válaszok már nem módosíthatóak. A kiadó csak magyarországi címre postáz.





a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review