Sarah J. Maas: Macskanő: ​Lélektolvaj - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Sarah J. Maas szuperhős Vörös Pöttyös
Sarah J. Maas:  Macskanő: ​Lélektolvaj

Sarah J. Maas: Macskanő: ​Lélektolvaj

Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Sarah J. Maas szuperhős Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
Az Üvegtrón és a Tüskék és rózsák udvara sorozatai után most egy Stand Alone kötet érkezik Sarah J. Maas írónő tollából a Könyvmolyképző Kiadónál. A júliusban megjelenő könyv középpontjában nem más áll, mint az egyik legikonikusabb DC karakter, a Macskanő. Amennyiben kíváncsiak vagytok Selina Kyle történetére, tartsatok velünk, és játsszatok a könyvért.

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Szabó Krisztina

Műfaj: fantasy, ifjúsági

Terjedelem: 416 oldal

Selina tökéletes tolvaj. Luke gondterhelt hős. Gotham Cityben nem mindenki az, aminek látszik. Két évvel azután, hogy kijutott Gotham City nyomornegyedéből, Selina Kyle a titokzatos Holly Vanderheesként tér vissza. Batmant elszólítja egy fontos küldetés, így a város könnyű prédává válik. Mindeközben Luke Fox be akarja bizonyítani, hogy Batwingként képes segíteni az embereken. A Macskanőt veszi célba, az újonnan felbukkanó tolvajt, aki Méregcsókkal és Harley Quinn-nel portyázik. Emberére akadt volna? Selina ádáz küzdelmet folytat: éjszakánként Batwinggel, napközben pedig a pokolian jóképű szomszédjával, Luke Foxszal. Vajon képes lesz-e végrehajtani a szívének legfontosabb tervét, miközben a múlt egy darabkája veszéllyel fenyegetve a nyomába szegődik? A #1 New York Times bestsellerszerző és közönségkedvenc Sarah J. Maas bemutatja a felnőtté váló Selina Kyle-t, aki biztosan elrabolja az olvasók szívét ebben az új, várva várt, világszenzációként érkező YA regényben! Lássuk, hány élete van egy macskának! „Macskanő-történet a Maastól várt módon… Démoni.” – Entertainment Weekly –
 



Nyereményjáték

A mostani játékunk DC Comics karakterekhez fog kötődni. A feladat, hogy felismerjétek az állomásokon található képek szereplőit, és beírjátok a nevüket a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review