Rachael Anderson - Lord Drayson bukása - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó történelmi romantikus
Rachael Anderson - Lord Drayson bukása

Rachael Anderson - Lord Drayson bukása

2020 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó történelmi romantikus
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Rachael Anderson Lord Drayson bukása c. regénye, mely a Tanglewood sorozat első kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere bemutatja Colin Cavendish és Lucy Beresford elbűvölő történetét, melyben úrból szolga válik, miközben a tervezett bosszú szédületesen új irányt vesz. Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott regény egy példányát!

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Dobó Zsuzsanna

Műfaj: történelmi romantikus

Terjedelem: 320 oldal

Fülszöveg:
Amikor Colin Cavendish, Drayson újdonsült grófja tájékoztatja Lucy Beresfordot, hogy az édesanyjával együtt el kell hagyniuk a házat, amit az elmúlt két évben az otthonuknak tekintettek, Lucy rettentően felháborodik. Nincs se pénzük, se rokonaik, nincs senki, akihez segítségért fordulhatnának, és nincs hova menniük. Hogy meri a gróf minden lelkiismeretfurdalás nélkül felrúgni az apja Beresfordéknak tett ígéretét?
A végzet Lucy kezére játszik, amikor egy lovasbaleset után eszméletlen állapotban talál a grófra az út közepén. Amikor a férfi magához tér és nem emlékszik rá, hogy ki is ő valójában, Lucy megragadja az alkalmat, hogy leckét adjon alázatosságból a grófnak: elhiteti vele, hogy ő csupán egy egyszerű szolga, méghozzá Lucy szolgálatában.
És ezzel kezdetét veszi az elbűvölő mese egy nagyképű lordról és egy lobbanékony fiatal lányról, akik úgy belekavarodnak az események hálójába, hogy az is kérdésessé válik, kikeverednek-e belőle valaha.
https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/8573_lord_drayson_bukasa-20200806_154748.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/arany-pottyos-konyvek/rachael-anderson-lord-drayson-bukasa-tanglewood-1-8573



Nyereményjáték

Játékunk során nagyképű urakat, hercegeket keresünk. Minden állomáson találtok egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, kitől származik, és a nevét beírni a Rafflecopter megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

08/24 Betonka szerint a világ...
08/26 Deszy könyvajánlója
08/28 Dreamworld - Idézetek
08/30 Dreamworld
09/01 Hagyjatok! Olvasok!

0 Reviews:

Post Your Review