20 rendkívüli elme, aki megváltoztatta a világot - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 életrajz Manó Könyvek mesekönyv tudomány
20 rendkívüli elme, aki megváltoztatta a világot

20 rendkívüli elme, aki megváltoztatta a világot

2020 életrajz Manó Könyvek mesekönyv tudomány
Rövid leírás:
A Manó Könyvek jóvoltából megjelent a 20 rendkívüli elme, aki megváltoztatta a világot című könyv. Most 5 bloggerünk mondja el róla a véleményét.

Blogturné Részletek
Kiadó: Manó Könyvek

Fordító: Kertész Edina

Műfaj: tudományos ifjúsági könyv

Terjedelem: 96 oldal


A kötetben húsz rendkívüli ember története található, olyan zseniális személyiségeké, akik ötleteikkel és találmányaikkal megváltoztatták a világot. Ám ők is voltak gyerekek, mint mindenki más: hosszú órákat töltöttek játékkal és álmodozással, néha kaptak rossz osztályzatokat is az iskolában, és számtalan egyéb akadállyal kellett megbirkózniuk. Sikerük és kimagasló eredményeik titka: sosem adták fel, hogy megvalósítsák a saját elképzeléseiket.

A történeteik elolvasása után biztosan te is felfedezed magadban azt a ,,szupererőt", ami a születésedtől fogva ott rejtőzik benned: a csodálatos elmédet!
 


A Manó Könyveknek köszönhetően nemrég megjelent a 20 rendkívüli elme, aki megváltoztatta a világot című könyv. Ahogy a cím is mutatja, 20 olyan tudóst, művészt, feltalálót, uralkodót és egyéb hírességet találhattok a kötetben, aki valamiért nagy hatással volt az emberiségre. Megismerhetjük a gyerekkorukat, fiatalkorukat, megtudhatjuk, hogyan éltek, miként találtak rá a hivatásukra, és persze azt is, hogy minek köszönhető, hogy mindenki megismerte a nevüket. A turné során öt bloggerünk mondja el a véleményét a könyvről, és természetesen ti is nyerhettek egy példányt belőle.

Nyereményjáték


Mostani nyereményjátékunkban minden állomáson elrejtettünk egy rendkívüli elmét. A feladatotok az, hogy megtaláljátok őt, és beírjátok a nevét a rafflecopter doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review